Rhino Arc II Compact 4-Axis Head
Rhino Arc II Compact 4-Axis Head
Rhino Arc II Compact 4-Axis Head
Rhino Arc II Compact 4-Axis Head
Rhino Arc II Compact 4-Axis Head
Rhino Arc II Compact 4-Axis Head
Artikelnummer: 1051630

Rhino Arc II Compact 4-Axis Head

4-axligt motoriserat stativhuvud – för stativ & slider

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Fristående funktionalitet – använd på slider eller vanligt stativ
 • Klarar upp till 7kg lastkapacitet
 • OLED-skärm och dubbla joysticks för livekontroll av alla 4-axlarna
19 690 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Rhino Arc II är ett kompakt fyraxligt motoriserat huvud för panorering/tiltning/fokusering som gör att du kan ta cinematiska tagningar och skapa häpnadsväckande time-lapses. Arc II klarar upp till sju kilogram utrustning och kan monteras på ett stativ eller på din Rhino-slider

Fördelar

 • Sju kilograms lastkapacitet
 • Fristående funktionalitet – använd på slider eller vanligt stativ
 • Skapa time-lapses från dag till natt med Lightlapse (endast iOS)
 • Inbyggd 501-snabbkoppling (inkluderar 501-kompatibel snabb-platta)
 • OLED-skärm och dubbla joysticks för livekontroll av alla 4-axlarna
 • iOS-App för fjärrstyrning och mer kontroll över dina bildtagningar
 • Motoriserad montering med hjälp av panoreringsmotorn

Anpassningsbar keyframing

Rhino Arc II kan göra en fempunkts, fyraxlig rörelse. Använd kontrollerna med dubbla joysticks och ställ in din position, panorera, tilta och fokusera och klicka sedan på joysticken. Upprepa detta upp till fem gånger, och spela upp med en repeterbar funktion med fast hastighet, eller använd joysticken för att styra uppspelningshastigheten.


Rack-läge

Du kan använda en Arc II tillsammans med en slider för att skapa en grym dynamisk och cinematisk b-roll. När du parat den med Rhino Focus, flyttar du bara kameran och ställer in fokus. Rör den dit du tror att du ska panorera eller tilta och ställ in fokus igen. Nu, när du rör dig, kommer skärpan automatiskt att bli perfekt när du styr din rörelse i realtid med joysticken. Tänk dig hur mycket tid du sparar med korrekt fokus och skärpa på första tagningen.

Intervjuläge

Att göra professionella intervjuer är en bas för de flesta frilansare. Att lägga till rörelse för din kamera ökar ditt produktionsvärde och är ett utmärkt sätt att kunna ta bättre betalande uppdrag. Men vad händer om ditt motiv ändrar sittposition eller rör sig ur fokus? Med intervjuläge kan du pausa det loopande reglaget genom att trycka på joysticken på Arc II eller i Appen och diskret rama in och omfokusera utan att behöva ställa in en ny rörelse och riskera att missa ögonblicket.

Lightlapse-läge

Det är så frustrerande att behöva vänta med att ställa in din time-lapse tills det blir mörkt eller att din time-lapse fotografering måste kortas av på grund av soluppgången. Därför finns funktionen Light Lapse. Genom att använda den nya iOS-appen kan du fånga dag till natt, detta är en "Holy Grail"-funktion för time-lapses med ett klick på en knapp för att fånga magi.


UI & App

Att ha faktiska, fysiska, kontroller för "motion control" är superviktigt. Vad händer om din telefon slutar fungera, inte ansluter eller om appen inte fungerar? Professionellt arbete kräver extrem tillförlitlighet. På grund av detta har du full kontroll med fysiska kontroller för att ställa in Arc II. Men vissa saker är faktiskt lite bättre i en app. Med Arc-appen (iOS) kan du ställa in och spela upp din "tagning" med den virtuella joysticken. Du kan skapa upp till fem "åkningar" och gå igenom dem med fjärrkontroll i realtid.

Rhino Power

Att byta batterier i din kamera under din produktion är besvärligt, det är därför du kan driva din kamera eller monitor direkt från Rhino Arc II. Du slipper batteribyte mitt i en intervju eller att ditt kamerabatteri tar slut under en time-lapse tagning. Upplev friheten med Rhino Power, detta kräver Rhino Power dummy-batteri, se passande tillbehör.

Generös batteritid – 60Wh batteri

Att driva upp till fyra motorer och en kamera behövs det mycket ström, Arc II har ett kraftfullt 60Wh batteri i Arc II. Det ger dig upp till fem timmars kontinuerlig användning med allt påslaget och ända upp till 48 timmar för time-lapse. Om tiden är knapp laddas den på mindre än två timmar med den medföljande ultrasnabba internationella laddaren.

Monteringsplatta – 501-standard

Många filmskapare använder snabbplattan 501 för arbete med video, det finns ett inbyggt Manfrotto 501-fäste och snabbplatta i Arc II. Du får även med ett monteringsverktyg, som är inbyggt i fästet. Du behöver aldrig mer leta efter verktyg eller mynt för att montera din kameraplatta 501-platta som bonus fungerar den även som en flasköppnare!


Smarta tillbehör till din slider

Det finns flera smarta tillbehör till Rhino Arc II som verkligen utökar funktionaliteten av Arc II, allt från att strömförsöja din utrustning till olika motorer. Du hittar fler tillbehör under passande tillbehör. 
 • Inbyggd utgång för att ge ström till din DSLR- eller spegellösa kamera (kräver Rhino Power dummy-batteri)
 • Välj till motoriserat Follow focus (Rhino Focus) för att se till att du alltid får rätt skärpa
 • Som tillbehör finns slider-motorer (High Torque & High Speed Motor) som kan styra din linjära rörelse

Egenskaper

 • Mått: 17,5 x 10 x 12,5cm
 • Vikt: 2,25kg
 • Lastkapacitet: 7kg
 • Tiltomfång: 180° under 3,6kg, 90° över 3,6kg
 • Panorering: 360°

Levereras med

 • Rhino Arc II
 • Ultrasnabb internationell laddare
 • Monteringsverktyg (inbyggt i Arc II)
 • Rhino förvaringslåda
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.