Stabil kontroll för stora teleobjektiv

Benro Gimbal GH2 magnesium svart

Artikelnummer: 316411
  • Stabil kontroll för stora teleobjektiv
  • Tillverkad i aluminium
  • Inkluderar PL-100 snabbplatta
2 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Gimbal GH2 magnesium svart
Kameraplatta PL-100 till Gimbal-serien
Dual Mount Arm LSA-10
3 638 SEK
Gimbal GH2 magnesium svart
Folding Tool Set with Screwdrivers and Wrenches
Kameraplatta Arcasmart 70 m. Telefonhållare
3 488 SEK

Robust stativgimbal för stora objektiv 

Denna gimabl är designad för stabil kontroll för stora teleobjektiv. Gimbalen är tillverkad av aluminium och klarar belastning upp till 23kg vilket täcker de flesta utrustningsalternativ du kan tänka dig. Du fäster din utrustning i snabbplattan och du är redo för fotografering. 

Fördelar 

  • Klarar belastning upp till 23kg
  • Ger smidiga rörelser och maximal avlastning
  • Inkluderar PL-100 snabbplatta

Viktlös fotografering med gimbal och stativ

En gimbal har två roterande punkter, en i basen och en på sidan av objektivet. Dessa gör att objektivet fritt kan rotera i både vertikal och horisontell led, utan att du behöver tillföra speciellt mycket energi. Genom att lossa på stativfästet mot objektivet kan du även rotera kameran till stående vinkel eller kompensera för att få en rak horisont. Det viktigaste är att objektivet är utrustat med en stativfot (vilket de flesta objektiv av denna typ har) och att det är korrekt balanserat.

Levereras med 

  • Benro Gimbal GH2 Magnesium Svart
  • Benro PL-100 Snabbplatta
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.