Trevägshuvud för fotografen med tyngre kamera och med högt ställda krav

Benro Trevägshuvud HD3A

Artikelnummer: 1036627
  • Vattenpass i tre leder
  • Gradskala på varje axel
  • Kameraplatta med Arca-standard
1 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Trevägshuvud HD3A
Kameraplatta PU-60
Dual Mount Arm LSA-10
2 314 SEK
Trevägshuvud HD3A
Folding Tool Set with Screwdrivers and Wrenches
Kameraplatta Arcasmart 70 m. Telefonhållare
2 188 SEK

Trevägshuvud med hög precision

Ett trevägshuvud från benro vilket ger en högre noggrannhet än en kulled och passar utmärkt för fotografer med högt ställda krav på korrekta vinklar. Genom tre olika låsvred kan du justera varje axel individuellt, utan att riskera att de andra två förändras.

Fördelar

  • Vattenpass i tre leder
  • Gradskala på varje axel
  • Arca-swiss standard

Exakt treväggstativhuvud med tre vattenpass

Trevägsstativhuvuden ger mer exakt kamerarörelse och positionering än en traditionell kulled. Detta är ett av få trevägshuvuden på marknaden som har Arca-kompatibel kameraplatta med Pull/Twist-säkerhetsfunktion. Det finns tre vattenpass för att du ska kunna ställa in varje led exakt och med hög precision. Utöver detta finns det även referensskalor på de två större modellerna HD2A- och HD3A så att inställningar enkelt kan återskapas för att få exakta resultat. Alla modeller erbjuder ett sidotiltområde från -90°/+ 15°, främre och bakre lutningsintervall på -35° / +90° och full 360° rotation.

Levereras med

  • Benro Trevägshuvud
  • Kameraplatta
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.