6” HDR-monitor på 2600 cd/m² med SDI och HDMI

Feelworld LUT6S 6" videomonitor med SDI och HDMI

Artikelnummer: 1049933
  • Mycket ljusstark monitor på 6"
  • Stöd för touch och flertalet kraftfulla monitorfunktioner
  • Inkluderad tiltarm med blixtskofäste
4 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

LUT6S 6" videomonitor med SDI och HDMI
NP-FM50, NP-F550/F750/F970 Duo charger Sony
NP-F970 7400mAh Sony kamerabatteri
5 988 SEK
LUT6S 6" videomonitor med SDI och HDMI
NP-F750 4400mAh Sony batteri
Dubbelladdare till Sony NP-F Batterier
6 078 SEK

6” HDR-monitor på 2600 cd/m² med SDI och HDMI

LUT6S är en kraftfull kompanjon till ditt filmande, med en stor, högupplöst skärm på 6" på 2600 cd/m² med stöd för touch. LUT6S är fullpackad med kraftfulla monitorfunktioner som bl.a. waveform, vektorskop, RGB-histogram, ljudnivåmätare, fokusassist, zoom, zebra och safe frames. Tillsammans med ett flexibelt 3D LUT-system där du kan ladda in dina egna LUT:ar, inbyggt stöd för HDR och anamofisk de-squeeze är detta en monitor som passar vilken kamera du än ansluter den till.

Fördelar

  • Mycket ljusstark monitor på 6"
  • Stöd för touch och flertalet kraftfulla monitorfunktioner
  • Inkluderad tiltarm med blixtskofäste

Du fäster enkelt monitorn på din kamera eller rigg med skruvgängor i 1/4"-storlek och den drivs av Sonys NP-F-batterier. I paketet ingår också en arm med tilt-funktion och blixtskofäste, så att du kan montera mikrofoner eller andra tillbehör på monitorns arm. Monitorn har utgångar för både SDI och HDMI, vilket betyder att du kan loopa ut din signal till t.ex. trådlösa HDMI-sändare eller externa monitorer.


Levereras med

  • Feelworld LUT6S
  • Mini/Micro-HDMI till HDMI-kabel
  • Tiltarm
  • Manual
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.