Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Stativfjärrkontroll Rock J150

VariZoom Stativfjärrkontroll Rock J150

Artikelnummer: 1023318
995 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Zoom, fokus- och iris-kontroll till JVC
VariZoom Rock J150 är en specialdesignad stativfjärrkontroll för videokamerorna JVC GY-HM150, GY-HMQ10 och GY-HM70U. Stativfjärrkontrollen har ett smart zoomreglage som zoomar in snabbare ju mer du vrider det till höger och zoomar ut snabbare ju mer du vrider det till vänster. Det går också att manuellt styra fokuseringen via fokusknappen och det finns två F- och F+ -knappar som styr iris mellan 1,8 och 8,0. Den dedikerade start/stop-knapp används för inspelning och en LED-lampa indikerar inspelningsstatus.

Kabeln som ansluts till kameran är 1 meter lång och enheten fästs på stativarmar upp till 31,75 mm i diameter.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.