Voigtländer VM 90mm f/2,8 APO-Skopar Silver Leica M
Artikelnummer: 1055182

Voigtländer VM 90mm f/2,8 APO-Skopar Silver Leica M

VM 90mm f/2,8 APO-Skopar Silver Leica M

Webblager
Beställs från leverantör till dig. Leverans inom 2-6 dagar
Butikslager:
  • Ljusstark f/2,8 max-bländare gynnar arbete i svagt ljus
  • 10 bländarlameller för vacker bokeh
  • Närgräns på 90 centimeter
8 590 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Voigtländer 90 mm f/2,8 Apo-Skopar är ett mellanteleobjektiv med manuellt fokus som är optimerat för fullformatskameror med M-mount. Det nydesignade optiska systemet använder Abnormal Partial Dispersion-glas för fem av sju element i sju grupper för att göra bilder rika, tredimensionella i karaktär och extremt skarpa.

Fördelar

  • Ljusstark f/2,8 max-bländare gynnar arbete i svagt ljus
  • 10 bländarlameller för vacker bokeh
  • Närgräns på 90 centimeter
  • Optisk design optimerad för digitala bildsensorer
  • Manuell fokusering för pålitlig fokusfunktion

Avancerad optisk design

Den har en apokromatisk design som gör axiell kromatisk aberration så nära noll som möjligt. Den manuella fokuslinsen är designad för användning med avståndsmätarlänkade digital- och filmkameror och har en precisionshelicoid för jämn och exakt fokusering. Det kortaste fotograferingsavståndet kopplat till avståndsmätaren är 90 cm (beroende på vilken kamera som används).

Vacker bokeh med tio bländarlameller

De 10 bländarlamellerna hjälper till att skapa en vacker bokeh som passar för porträtt. Dessutom bildar bländaren en cirkulär form, inte bara vid den helt öppna f/2,8, utan även vid f/4 och f/22. Därmed kan cirkulära ljusreflektioner skapas när linsen riktas direkt mot en ljuspunktkälla.

Levereras med

  • Voigtländer 90 mm f/2,8 Apo-Skopar till Leica M
  • Främre och bakre objektivlock
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.