Batis 25mm f/2,0 till Sony FE

Zeiss Batis 25mm f/2,0 till Sony FE

Artikelnummer: 1019357
12 775 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Zeiss Batis 25mm f/2,0 till Sony FE

Vidvinkelobjektiv från Zeiss med en närgräns på endast 0,2 meter och en fast brännvidd på 25 mm, perfekt för fotografering av arkitektur och landskap även i dåligt ljus tack vare en hög ljusstyrka. Optikkonstruktionen består av tio linselement i åtta grupper, varav fyra asfärsika linser.

Fördelar:

  • Snabb autofokus
  • Vädertätat
  • OLED-display

Du får snabb och exakt autofokus men även möjligheten att använda dig av manuell fokusering. Dessutom är objektivet försett med en OLED-display som visar avståndet till motivet och skärpedjupet med aktuell bländare. Objektivet är vädertätat.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.