Zeiss Batis 25mm f/2,0 till Sony FE

Zeiss Batis 25mm f/2,0 till Sony FE

Batis 25mm f/2,0 till Sony FE

Artikelnummer: 1019357
WebblagerBeställs från leverantör, leverans inom 3-7 dagar
Butik:
12 775 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Zeiss Batis 25mm f/2,0 till Sony FE

Vidvinkelobjektiv från Zeiss med en närgräns på endast 0,2 meter och en fast brännvidd på 25 mm, perfekt för fotografering av arkitektur och landskap även i dåligt ljus tack vare en hög ljusstyrka. Optikkonstruktionen består av tio linselement i åtta grupper, varav fyra asfärsika linser.

Fördelar:

  • Snabb autofokus
  • Vädertätat
  • OLED-display

Du får snabb och exakt autofokus men även möjligheten att använda dig av manuell fokusering. Dessutom är objektivet försett med en OLED-display som visar avståndet till motivet och skärpedjupet med aktuell bländare. Objektivet är vädertätat.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.