Zeiss Batis 25mm f/2,0 till Sony FE
Artikelnummer: 1019357

Zeiss Batis 25mm f/2,0 till Sony FE

Batis 25mm f/2,0 till Sony FE

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
12 775 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Zeiss Batis 25mm f/2,0 till Sony FE

Vidvinkelobjektiv från Zeiss med en närgräns på endast 0,2 meter och en fast brännvidd på 25 mm, perfekt för fotografering av arkitektur och landskap även i dåligt ljus tack vare en hög ljusstyrka. Optikkonstruktionen består av tio linselement i åtta grupper, varav fyra asfärsika linser.

Fördelar:

  • Snabb autofokus
  • Vädertätat
  • OLED-display

Du får snabb och exakt autofokus men även möjligheten att använda dig av manuell fokusering. Dessutom är objektivet försett med en OLED-display som visar avståndet till motivet och skärpedjupet med aktuell bländare. Objektivet är vädertätat.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.