Zeiss Loxia 85mm f/2,4 till Sony FE
Zeiss Loxia 85mm f/2,4 till Sony FE

Zeiss Loxia 85mm f/2,4 till Sony FE

Loxia 85mm f/2,4 till Sony FE

Artikelnummer: 1028974
WebblagerBeställs från leverantör till dig
Butik:

Upplev fullformatfotografering som det ska vara med detta objektiv från Zeiss.

13 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Upplev fullformat som det ska vara
Detta manuella fullformatsobjektiv är specialdesignat för Sony a7 för att perfekt matcha kamerans funktioner. Du kommer få fantastiska kreativa möjligheter som bara är möjligt med manuell fokus. Dessutom kommer du uppleva fördelarna med fullformatfotografering. Den optiska designen bidrar till den höga kvalitet som dina bilder kommer hålla.

Optiken är kompakt och lätt men har ändå en mycket hållbar konstruktion. Detta gör den perfekt att ta med på fotografering i stadsmiljö, över landskap eller porträtt. Dessutom är den perfekt att använda vid filminspelning då bländarringen är omkopplingsbar för en steglösfunktion som möjliggör en mycket smidig anpassning. En annan bra funktion är att när du vrider på fokusringen kommer förstoringsfunktionen automatiskt att aktiveras.

Objektivet är helt tillverkat i metall för att vara robust byggt medan fokusringen är mycket greppvänlig för att manuellt kontrollera inställningar

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.