Apple iPad Air 11'' (2024) – M2, 128GB, WiFi, Space Grey
Apple iPad Air 11'' (2024) – M2, 128GB, WiFi, Space Grey
Artikelnummer: 1100857

Apple iPad Air 11'' (2024) – M2, 128GB, WiFi, Space Grey

iPad Air 11''– med kraften från M2

Webblager
Okänd leveranstid
Butikslager:
 • 8-kärning Apple M2
 • 11'' Liquid Retina-skärm
 • 128GB
8 290 SEK
Fri frakt vid köp över 1 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Här kommer iPad Air 11'' – en frisk fläkt till ditt kreativa skapande. Med blixtsnabba M2-chippet är iPad Air 11'' nästan dubbelt så snabb som den föregående generationen.Med sin Liquid Retina-skärm får du fantastiska bilder med levande färger. M2-chippet ger dig dessutom 10-kärnig grafik för en ännu bättre användarupplevelse. Kameran med 12 MP och vidvinkel på iPad Air's långsida gör att du enkelare kan ställa upp din iPad för videosamtal, samtidigt som kameran på baksidan låter dig fånga skarpa bilder eller video i 4K. Låt kreativiteten styra – iPad Air tar dig dit.

Fördelar

 • Apple M2-chip med 8-kärnig processor och 10-kärnig grafik
 • 4 prestandakärnor och 4 effektivitetskärnor
 • LED-bakbelyst 11'' Liquid Retina-skärm med IPS-teknik
 • TrueTone och P3 färgomfång
 • Funktionen Centrerat för fokus på dig under videosamtal
 • Stöd för WiFi 6E
 • Stöd för Apple Pencil och Magic Keyboard


M2 – Andra generationens Apple Silicon

M2 är andra generationen Apple Silicon och bygger vidare på 5-nanometersteknik. Den har över 20 miljarder transistorer vilket är 25% mer än M1. Det ger dig upp till 18% snabbare processorkraft och 35% bättre grafik samtidigt som den drar mindre ström. Det ger dig möjlighet att skapa ännu mer och multitasking är nu ännu mer sömlöst. Eftersom M2 drar mindre ström trots sin kraftfulla prestanda så har iPad Air ett batteri som räcker hela dagen.

Strålande Liquid Retina-skärm

Den 11” LED-bakgrundsbelysta touchskärmen med IPS-teknik har en hög kontinuerlig ljusstyrka på hela 600 nits. Den har ProMotion-teknik vilket effektivt anpassar uppdateringsfrekvensen på skärmen och på så sätt sparar batteri. Tack vare färgomfånget P3 får du levande färger och med True Tone-teknik anpassas vitbalansen automatiskt efter omgivningsljuset – vilket gör att alla bilder får ett naturligt ljus. Skärmen är helt laminerad och försedd med antireflexbehandling för minimering av reflektioner. Du har också stöd för att koppla in en extern skärm upp till 6K-upplösning vid 60Hz.

iPad Air Lifestyle

Fånga allt enkelt.

Med hjälp av 12 MP i kameran på långsidan och vidvinkel kan du enkelt filma detaljerade videos i 4K eller fota högkvalitativa bilder med ännu bättre textur, klarare färger och ännu mer detaljer. Kamerasystemet har upp till 5X digital zoom, autofokus och automatisk bildstabilisering så du enkelt kan fånga de ögonblick du vill. Efterarbetet kan du göra direkt i din iPad Air för maximal effektivitet. Du får också ett utökat dynamiskt omfång för video på upp till 30 bilder/s. Kameran använder sig av funktionen Centrerat där kameran med hjälp av maskininlärning följer dina rörelser så du alltid är med i bilden. När andra kommer in i bilden eller någon lämnar zoomar kameran in eller ut så att alla syns – perfekt för videosamtal och streaming.

Laddning och överföring med USB-C

iPad Air är utrustad med USB-C för snabb laddning och överföring. Koppla direkt till en hårddisk för att spara dina filer på flera ställen. USB-C har även stöd för bildöverföring och kan kopplas direkt mot en bildskärm.

Levereras med

 • iPad Air 11'' (2024)
 • Usb-c-laddningskabel
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn