Apple iPhone 11 128GB Black
Artikelnummer: 1045603

Apple iPhone 11 128GB Black

iPhone 11 128GB Svart

Webblager
Ej köpbar
Butikslager:
 • Dubbel 12 MP-kamera med nattläge: ultravidvinkel och vidvinkel
 • TrueDepth-kamera med inspelning av video i 4K och upp till 60 bilder/s
 • Vattentålig ner till 2 meters djup i upp till 30 minuter
6 790 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Maximera dina filmer och bilder med ett nytt dubbelkamerasystem!

iPhone 11 har en 6,1" heltäckande Liquid Retina HD-skärm med Multi-Touch och ips-teknik för maximal användarupplevelse. Ett nytt dubbelkamerasystem med ultravidvinkel och vidvinkel hjälper dig att fånga flera av dina betydelsefulla ögonblick. Filma i 4K upp till 60 bilder per sekund med kontinuerlig autofokus för att alltid få skarpa och snygga videos. Med iOS 13 kan du redigera dina videos på samma sätt som du redigerar dina bilder. Förbättra, rotera och beskär efter dina egna idéer.

Fördelar

 • Heltäckande Liquid Retina HD-skärm med Multi-Touch och ips-teknik
 • Spela in video i 4K med 24, 30 eller 60 bilder/s
 • Cinematisk videostabilisering (4K, 1080p och 720p)
 • Videoinspelning med 2× optisk utzoomning, digital zoom upp till 3×
 • Kontinuerlig autofokus för video
 • Slowmotionvideo i 1080p med 120 eller 240 bilder/s
 • Starkare true Tone-blixt
 • Ljudzoomen anpassar ljudet efter videon
 • A13 Bionic-chip och tredje generationen av Neural Engine

Fotografera och filma med iPhone 11

iPhone 11 har ett nytt system med två stycken 12MP kameror som vidgar dina vyer från vidvinkel till ultravidvinkel. De fokuserar upp till tre gånger snabbare och fångar fyra gånger mer av motivet vilket gör den perfekt vid fotografering av landskap, inredning eller större grupper. Smart HDR ger mer detaljerade bilder i högdagrar och skuggor. Med ett uppdaterat nattläge, som aktiveras automatiskt, får du klarare bilder i mörker med verklighetstrogna färger utan att använda blixt. De nya kamerorna med bättre videostabilistering samt ett utökat dynamiskt omfång ger mer detaljer i högdagrar och skuggor. Spela in i 4K upp till 60 bilder per sekund. Med de fyra inbyggda mikrofonerna kan du även spela in stereoljud med ljudzoom och på så sätt göra mer med dina videoinspelningar.

Lås upp mobilen med Face ID

TrueDepth-kamerasystemet har blivit uppgraderat och är nu ännu snabbare än tidigare modeller. Det använder teknik för djupavkänning som går mycket längre än kapaciteten och säkerheten hos tvådimensionella ansiktsavläsare och gör att användarna kan låsa upp iPhone, få åtkomst till säkra appar och fler funktioner.

IP68 Certifierad

Telefonen är vattentålig uppfyller kraven för klass IP68 i enlighet med IEC-standard 60529 med ett maxdjup på 2 meter i upp till 30 minuter.

Trådlös laddning

Då baksidan på telefonen är tillverkat i glas möjliggörs en effektiv och trådlös laddning. Den trådlösa laddningen i iPhone 11 gör att du slipper koppla in kabeln i telefonen utan det är bara att placera den på en laddningsplatta, som stödjer Qi laddning (ingår ej).

A13-chip och iOS 13

Telefonen har ett kraftfullt A13-chip med tredje generationen av Neural Engine. Chipet gör telefonen arbetar snabbare och samtidigt blir mer energieffektiv med mindre batteriförbrukning. iOS 13 har fått ett nytt utseende och uppdateringar för att skydda din integritet i det dagliga arbetet med din telefon. Med operativsystemet får du nya möjligheter i din redigering av dina bilder och även video. Med iOS 13 kan du redigera dina videos på samma sätt som du redigerar dina bilder. Förbättra, rotera och beskär allt efter din egen kreativitet och idéer.

Levereras med

 • Apple iPhone 11
 • Lightning till USB-C-kabel
 • Dokumentation
För att minska miljöpåverkan skickar Apple inte med strömadapter och EarPods. Förpackningen innehåller en USB-C till Lightning-kabel för snabbladdning som kan anslutas till USB-C-strömadaptrar och datorportar.

Återanvänd dina befintliga USB-A till Lightning-kablar, strömadaptrar och hörlurar som är kompatibla med den här iPhone-modellen. Behöver du nytt finner du det under Passande tillbehör här ovan.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.