Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Silver
Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Silver
Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Silver
Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Silver
Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Silver
Artikelnummer: 1057265

Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Silver

iPhone 14 Pro Max – Bortom Pro

Webblager
Beställd, okänd leveranstid
Butikslager:
 • 6,7 Super Retina XDR-skärm med 120Hz
 • Trippelkamerasystem med makroläge och 3x optisk zoom
 • Always On Display

Välj färg

17 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Upplev ett magiskt nytt sätt att samspela med din iPhone. Det här är iPhone 14 Pro Max. Upptäck de spännande nya funktionerna och kanske den viktigaste funktionen i en iPhone någonsin – kraschdetektering. Skärmen täcker mer av framsidan än någonsin och är nu upp till två gånger ljusstarkare i solljus. Nu kan du alltid se vad som händer på displayen utan att trycka på den. Det redan proffskamerasystemet blir kolossalt mycket proffsigare med den högupplösta 48MP huvudkameran. Med upp till fyra gånger högre upplösning blir även dina beskärda bilder klarare än någonsin. Allt drivet av A16 Bionic – det ultimata smartphonechippet.

Fördelar

 • 6,7” Super Retina XDR OLED-skärm
 • Upp till 2000nits och 120Hz
 • A16 Bionic
 • Ceramic Shield – gjord för att hålla
 • Always On Display
 • Kraschdetektering
 • 48MP huvudkamera
 • Tele och ultravidvinkel
 • Filma i 4K med 24 bilder/s
 • Inbyggd bildstabilisering
 • Upp till 29 timmars batteritid

Proffskamerasystemet blir kolossalt mycket proffsigare

iPhone 14 Pro Max kommer utrustad med den helt nya huvudkameran som har 48MP och en avancerad sensor med kvadrupelpixlar. Det ger dig upp till fyra gånger högre upplösning så att även dina beskärda bilder blir riktigt skarpa. Huvudkameran har fått en 65% större sensor vilket ger dig många fler detaljer även i mycket svagt ljus. Teleobjektivet fångar också upp två gånger mer ljus. Ultravidvinkelobjektivet presterar upp till tre gånger bättre i svagt ljus och tar skarpare och klarare makrobilder. Även selfie-kameran presterar bättre i svagt ljus och med autofokus kan du alltid fånga dig själv från bästa vinkeln. Filma proffsmaterial i 4K-upplösning med 24 bilder/s. Justera djupeffekten i efterhand så att du alltid fångar rätt fokus.

En helt strålande skärm

iPhones Super Retina XDR-skärm är nu mer ljudstark än någonsin. Med upp till 2000 nits så blir den dubbelt så stark i solljus. Skärmen är nu även på hela tiden så att du inte behöver trycka på den för att hålla koll. Trots dessa nya funktioner har iPhone 14 Pro Max en imponerande batteritid på upp till 23 timmar. Med 120Hz så hänger du alltid med i spelen. Uppdateringsfrekvensen gör så att spelen känns mer flytande och ger dig en bättre spelupplevelse.

Dynamic Island – en verklig Apple-innovation

Dynamic Island samspelar hårdvara och mjuk på ett nytt och innovativt sätt. Se hur musik, FaceTime och mycket mer bubblar upp utan att du behöver lämna det du håller på med. En helt ny uppenbarelse från Apple.

Funktionen som räddar liv

iPhone 14 Pro Max kommer med den kanske viktigaste funktionen i företagets historia – kraschdetektering. Med unika sensorer kan din smartphone känna av om du varit med om en allvarlig bilolycka, ringa 112 och meddela dina nödkontakter. Det kan göra skillnad mellan liv och död.

Levereras med

 • iPhone 14 Pro Max 256GB
 • Laddkabel USB-C till Lightning
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.