Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kolfiberstativ i Mach3-serien

Benro Stativ TMA28C kolfiber

Artikelnummer: 1022218
  • Ergonomiskt, lätt och tål att användas i alla väder
  • 9 lager kolfiber gör stativet robust utan att tynga ner din packning
  • Konvertera ett av benen för att få ett enbenstativ
  • Levereras med väska
3 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Stativ TMA28C kolfiber
Trevägshuvud HD3A
Adapter 119 Mässingtapp 3/8" hona till 1/4" hona
4 468 SEK5 164 SEK
Stativ TMA28C kolfiber
Tillbehörsarm 2 x 3/8 131DB Svart
Videohuvud S4
5 870 SEK6 475 SEK

Ergonomiskt, lätt och tål att användas i alla väder.

Detta stabila trebensstativ från Benro har spikfötter för ökad stabilitet vid användning utomhus och gummifötter för användning innomhus. Benen är konstruerade i av 9 lager kolfiber vilket gör stativet robust utan att tynga ner din packning. Du kan enkelt konvertera ett av benen för att få ett enbenstativ i situationer med mindre utrymme. Dessutom ingår en kort mittpelare som gör det möjligt för dig att fotografera nära marken.

Fördelar

  • Benen har spikfötter för ökad stabilitet vid användning utomhus
  • Konvertera ett av benen för att få ett enbenstativ
  • Kolfiber för maximal styrka och låg vikt
  • Väska ingår

Kolfiber för maximal styrka och låg vikt

Benen är konstruerade av flera lager kolfiber vilket gör stativet robust utan att tynga ner din packning. Kolfiber har en extremt hög strukturell styvhet och styrka för att kunna tillgodose den professionella fotografens krav. Stativet fälls enkelt ihop med benen uppåt vilket ger en kompaktare packvolym. 

Smidiga Twist-lock system

Twist Locks (vridspänne) är tysta och pålitliga när du ska fälla ut ditt stativ. De är utformade för bekväm och snabb användning, medan de skyddar utmärkt mot damm och yttre påverkan av väder. Twist-lock underlättar också under transport, då remmar och andra lösa föremål inte kan fastna i några låsanordningar.

Konvertera stativet till ett enbensstativ

Om du skulle behöva ett enbensstativ eller en vandringstav, då kan du helt enkelt skruva loss ett av benen på ditt Benrostativ. Detta benet kan du använda som enbensstativ och montera din kulled på. Då kan du snabbare förflytta dig och byta position när du fotograferar eller film

Levereras med

  • Benro TMA28A Mach3 Aluminium
  • Stativväska

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.