Blackmagic Design DaVinci Resolve Micro Panel
Blackmagic Design DaVinci Resolve Micro Panel
Blackmagic Design DaVinci Resolve Micro Panel
Blackmagic Design DaVinci Resolve Micro Panel

Blackmagic Design DaVinci Resolve Micro Panel

DaVinci Resolve Micro Panel med Resolve Studio

Artikelnummer: 1032875
WebblagerBeställd, okänd leveranstid
Butik:
8 790 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Kontrollpanel från Blackmagic Design som ansluts till datorn och ger dig möjlighet att styra mjukvaran DaVinci Resolve. Med denna kontrollpanel får du full kontroll när du färgkorrigerar ditt material i DaVinci Resolve. Panelen har tre styrkulor som bland annat styr färgkanalerna RGB. Det finns även 12 justeringsrattar som ger dig precisionsjustering av bland annat Y lift, Y gamma, Y Gain, kontrast, mättnad och Luminance Mix. Trycker man på någon av rattarna nollställs värdet till sitt urspung. Panelen har även 18 knappar för att styra bland annat start, stopp och fullskärm.

Ansluts till datorn via USB-C och strömförsörjs via datorn.

Levereras med

  • DaVinci Resolve Micro Panel
  • DaVinci Resolve Studio
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.