2019-08-12

Resolve Authorized Reseller

Scandinavian Photo är nu stolt Blackmagic Design Resolve Authorized Reseller! Detta innebär en kvalitetssäkring av kunskap, snabb support från Blackmagic, ett stort demoutbud i butikerna, personal med extra utbildning på Blackmagics produkter, hjälp med konfigurering av utrustning, miniseminarier i butiken, tillgång till kurser och utbildning i Resolve samt händelser med pro-användare i butik. Allt för att du som kund ska få så bra hjälp som möjligt.


Img_Davinci_1250x260.jpg

På vår företagssida hittar du kontaktuppgifter för just ditt område och på sidan butiker & öppettider hittar du din närmaste butik.

Introduktion

Denna officiella Blackmagic Design-utbildningsvideo har designats med hjälp av certifierade utbildare och kommer att lära dig hur du använder de professionella redigeringsfunktionerna i DaVinci Resolve. I den här videon introducerar vi dig funktioner och funktioner i användargränssnittet och visar dig hur du bygger ett projekt från grunden. Du kommer att importera och organisera media, lära dig om fack och metadata, redigera och montera klipp på tidslinjen, klippa dem, lägga till övergångar, uppdatera och animera bilder, anpassa tangentbordet, lägga till titlar och mer.

Ladda hem projektfiler

Konsten med färghantering

Den här videon är en del av den officiella BlackMagic Design DaVinci Resolve 15-träningsserien och har utvecklat med hjälp av certifierade professionella tränare. "The Art of Color Grading" börjar med en översyn av gränssnittet för färgsidor i DaVinci Resolve 15. Då lär du dig hur och varför du ska använda de primära graderingsfunktionerna, tillsammans med hur du läser scopes så att du kan fatta välgrundade beslut och balanserade färger. Efter det kommer du att lägga dig till att använda sekundära verktyg som Power Windows ™, kvalificering och nycklar för att isolera och spåra olika delar av bilden så att du kan göra riktade korrigeringar och skapa helt unikt kreativt utseende för dina bilder.

Ladda hem projektfiler

DaVinci Resolve Mini Panel

I den här videon kommer du att lära dig att använda DaVinci Resolve Mini Panel för att utföra färgkorrigering och kreativ grading med DaVinci Resolve 15. Som en del av den officiella Blackmagic Design DaVinci Resolve 15-träningsserien, den här videon har utvecklats med hjälp av en certifierad tränare och professionell kolorist. Videon förklarar funktionerna i DaVinci Resolve Mini Panel och du kommer att lära dig hur du kan färghantera utan att röra musen. Du lär dig hur du intuitivt kan justerar flera parametrar samtidigt, vilket gör hanteriingen mycket snabbare än med en mus och också ger dig mer kreativa alternativ än tidigare.

Ladda hem projektfiler

Fusion VFX & grafik

Den här videon är en del av den officiella BlackMagic Design DaVinci Resolve 15-träningsserien och kommer att lära dig hur du använder Fusion-sidan i DaVinci Resolve för att skapa visuella effekter. Denna video är utformad med hjälp av certifierade utbildare och professionella artister för visuella effekter och lär dig de grundläggande koncepten för Fusion-gränssnittet och dess nodbaserade verktygssats. Du lär dig att sammansätta bilder, spåra objekt, blanda och slå samman lager, dra keys, arbeta med 2D-text och använda målarverktygen.

 

Fusion VFX i 3D

Denna Fusion VFX i 3D-träningsvideo utforskars arbetet i Fusions 3D-arbetsyta och är den andra Fusion-videon i den officiella DaVinci Resolve 15-träningsserien. Den här videon lär dig steg för steg hur du arbetar i 3D, bygger animerad 3D-text, skapar ett anpassat, glänsande glasmaterial för yta och animerar det sedan. Du lär dig till och med lägga till partikelsystem och skapa några miljöelement för att fullborda scenen. I slutet av den här videon har du skapat en 3D-animerad flygande texteffekt med glödande, virvlande partiklar.

Ladda hem projektfiler

Farlight Audio Produktion, del 1

Denna officiella DaVinci Resolve 15 träningsvideo kommer att lära dig hur du använder Fairlight Audio för att skapa ett professionellt ljudspår. Denna video, designad med hjälp av certifierade tränare, lär dig funktionerna och arbetsflödet för ljudproduktion ur en ljudtekniker. Du lär dig hur du skapar dialogredigering, hur du balanserar nivåer, spelar in voiceover-spår, redigerar klipp i spårlager, delar dialog, ersätter ord från andra tagningar, identifierar och reparerar vanliga problem och mer!

Ladda hem projektfiler

Farlight Audio Produktion, del 2

I del två av våra utbildningsvideor för Fairlight Audio Production utvidgar vi de ljudproduktionsverktyg som redan omfattas av del 1 och visar hur du blandar och levererar ditt soundtrack med Fairlight Audio i DaVinci Resolve 15. Du får vägledning genom de nödvändiga stegen att gå från grovt soundtrack till en färdig mästare. Den här videon leder dig genom ytterligare balanseringstekniker, normalisering, komprimering, utjämning och kreativ ljuddesign. Därefter skapar du undermix och studsar spår för att förenkla blandningsprocessen och panorera sedan de färdiga spåren för slutleverans.

Ladda hem projektfiler

Hantering av media

Denna officiella Blackmagic Design DaVinci Resolve 15 träningsvideo kommer att lära dig hur du använder mediasidan i DaVinci Resolve för att importera och organisera dina klipp. Denna video är utformad med hjälp av certifierade tränare och lär dig hur du importerar bilder, skapar vanliga fack för att organisera dina media och skapa metadatabaserade smarta fack för att automatiskt ordna bilder. Du lär dig hur du skapar anpassade kolumnvyer, lägger till metadata, batchprocessklipp och, viktigast av allt, kommer du att lära dig hur du kan synkronisera ljud och video perfekt med tidskod och genom ljudvågformanalys.

Leverera innehåll

Den här videon är en del av den officiella BlackMagic Design DaVinci Resolve 15-träningsserien och har utvecklats med hjälp av certifierade professionella tränare. Videon med leveransinnehåll börjar med en översikt över gränssnittet Delivera i DaVinci Resolve 15. Då lär du dig att använda de medföljande förinställningarna för att snabbt mata ut en fil. Därefter lär du dig att skapa anpassade leveransutgångar, ställa in video- och ljudkodningspreferenser, lära dig om olika codecs, skapa en renderingskö inklusive jobb från flera projekt och sedan starta din slutliga rendering.

Vill du komma i kontakt med oss?

Vår kundtjänst har öppet måndag–fredag klockan 08:00–17:00. Under dessa tider finns det en rad olika sätt att komma i kontakt med oss. 

E-post: info@scandinavianphoto.se
Telefon: 0770-771100
Facebookchatt: Chatta med oss på Facebook!

Välkommen att kontakta oss idag!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.