2019-08-12

Resolve Authorized Reseller

Scandinavian Photo är nu stolt Blackmagic Design Resolve Authorized Reseller! Detta innebär en kvalitetssäkring av kunskap, snabb support från Blackmagic, ett stort demoutbud i butikerna, personal med extra utbildning på Blackmagics produkter, hjälp med konfigurering av utrustning, miniseminarier i butiken, tillgång till kurser och utbildning i Resolve samt händelser med pro-användare i butik. Allt för att du som kund ska få så bra hjälp som möjligt.


Img_Davinci_1250x260.jpg

På vår företagssida hittar du kontaktuppgifter för just ditt område och på sidan butiker & öppettider hittar du din närmaste butik.

Vill du komma i kontakt med oss?

Vår kundtjänst har öppet måndag–fredag klockan 08:00–17:00. Under dessa tider finns det en rad olika sätt att komma i kontakt med oss. 

E-post: info@scandinavianphoto.se
Telefon: 0770-771100
Facebookchatt: Chatta med oss på Facebook!

Välkommen att kontakta oss idag!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn