DeckLink 4K Extreme 12G

Blackmagic Design DeckLink 4K Extreme 12G

Artikelnummer: 1014388
10 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Videokort som klarar av 4K material samt stereoskopisk 3D
Med DeckLink 4K Extreme har du ett videokort som klarar det mesta. 12G-versionen ger dig tillgång till 2G-SDI för inspelning och playback i SD, HD, Ultra HD och DCI 4K. Kortet har inbyggd hårdvara för nerkonvertering så du kan skicka ut standardupplöst video via SD-SDI, S-Video eller komposit samtidigt som du skickar HD över HD-SDI.

Stöd finns för bland annat Final Cut Pro, Avid Media Composer 6, Adobe Premiere Pro, Adobe After Effects, Adobe Photoshop, Avid Pro Tools.

Dessutom ingår ett mycket stort antal ljudanslutningar som tillexempel 4 kanaler med balanserade analoga ljud, 8 kanaler embeddat SDI-ljud samt 2 kanaler AES / EBU digitalt.

Anslutningar
  • Dual link 3 Gb/s/HD/SD-SDI 2 st in / 2 st ut
  • HDMI in/ut
  • Komponent in/ut
  • XLR 2 st in / 2 st ut
  • AES/EBU in/ut
  • Deck kontroll


Levereras med
  • Anslurningskabel för analoga in och utgångar
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.