DeckLink Quad 2

Blackmagic Design DeckLink Quad 2

Artikelnummer: 1021784
11 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

DeckLink Quad 2 skiljer sig från den tidigare modellen med att det inte är fyra fasta ingångar och 4 fasta utgångar, utan nu kan du själv bestämma om utgångarna ska vara in- eller utgångar. Varje anslutning är individuell, dvs den arbetar helt åtskild från de övriga anslutningarna. De hanterar signaler från SD till HD 1080p/60.

Fördelar

  • 8 st separata anslutningar som är helt konfigurerbara
  • Krävs bara 1 st PCI slot i din dator
  • Hanterar signaler från SD till HD 1080p/60
  • Hanterar upp- och inspelningssignal samtidigt genom kortet

 

 

 

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.