DeckLink Studio 4K

Blackmagic Design DeckLink Studio 4K

Artikelnummer: 1011580
7 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
DeckLink Studio 4K
DeckLink Studio 4K är videokortet för dig som jobbar med flera olika typer av analog utrustning och smidigt behöver röra dig mellan SD, HD, 2K och UltraHD. Studio 4K inkluderar flera olika digitala och analoga anslutningar;
SD/HD/Ultra HD 6G-SDI, HDMI 1.4b, SD/HD component, composite, S-video, 4 ch balanced analog audio, 2 ch AES/EBU switchable to 6 ch out, black burst och tri-sync.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.