H.264 Pro Recorder

Blackmagic Design H.264 Pro Recorder

Artikelnummer: 320119
5 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Blackmagic Design H.264 Pro Recorder
Hårdvaruencoder för H.264 som tar emot SDI, HDMI, komponent och komposit. Avlastar processorn vid konverteringen vilket gör att du med hjälp av USB kan spela in material från en HD- källa med en dator ned USB 2.0 anslutning. Enheten kommer med programmet Media Express där du enkelt sköter inspelningen.

Anslutningar
HD/SD-SDI
HDMI
Komponent
Komposit
6,3 mm tele för ljud in
USB 2.0
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.