Konvertera upp till 4K60P video ifrån HDMI till SDI

Blackmagic Design Micro Converter - HDMI till SDI 12G med nätdel

Artikelnummer: 1053746
 • Nätdel ingår
 • Konvertera upp till 2160 60P (4K)
 • Stödjer både SD och HD format
 • Strömförsörjs via USB
 • Liten och smidig konverter som får plats vart som helst.
1 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
De nya Blackmagic Micro Converters är otroligt små videoomvandlare som låter dig ansluta mellan HDMI och SDI-utrustning. Den robusta och miniatyriserade designen gör dem tillräckligt små för att användas var som helst! Du får upp till professionella 12G-SDI-anslutningar, så du kan arbeta med SD-, HD- och Ultra HD-format upp till 2160p60. Konvertern använder USB för ström, så att de kan drivas direkt från tv-apparater eller bärbara datorer. Blackmagic Micro Converters har anpassad elektronik som överensstämmer med globala sändningsspecifikationer och kan uppdateras till nya standarder i framtiden. Denna modell är perfekt för att ansluta HDMI-kameror och datorer till professionell SDI-utrustning! Du får två 12G-SDI-utgångar för anslutning till SD-, HD- eller Ultra HD-utrustning. När du arbetar i HD stöder den 3G-SDI nivå A och B. Denna modell stöder även filmstandarder inklusive 4Kp24, 4Kp47.95 och 4Kp48.

Fördelar

 • Konvertera upp till 2160 60P (4K)
 • Stödjer både SD och HD format
 • Strömförsörjs via USB
 • Liten och smidig konverter som får plats vart som helst.
 • Nätdel ingår

Konverter för sändningskvalitet i minimal förpackning!

Blackmagic Micro Converters är så små att du kan använda dem var som helst! Det betyder att det alltid är lätt att ha några tillgängliga för alla brådskande konverteringsuppgifter! Eftersom de är av extremt hög kvalitet kan du lita på dem för alla typer av sändningar, liveproduktion och användning på uppsättning. Använd dem för att förvandla vilken datorskärm, TV eller videoprojektor som helst till en färgkalibrerad sändningsmonitor av hög kvalitet. De är också perfekta för att konvertera HDMI-utgångarna på datorer och konsumentvideokameror till avancerad SDI-utrustning. Föreställ dig att använda ett bildspel som körs på en dator för titlar av hög kvalitet i sändningar i liveproduktion! Du kan till och med använda dem för att förlänga HDMI långa avstånd med hjälp av SDI.

Till skillnad från billiga omvandlare inkluderar Blackmagic Micro Converters signalbehandling av högsta kvalitet och videopipeline med djup bitrate. Mikrokonverters har konstruerats med precisionselektronik så att du får mycket låg SDI-jitter, vilket gör att du kan förlänga SDI-kablar över långa avstånd. Det är viktigt för liveproduktion där utrustning som kameror kan vara långt från switchers. Blackmagic Micro Converters fungerar med både 8 och 10-bitars videoformat, i RGB eller YUV, och i alla SD-, HD- och Ultra HD-format, beroende på modell, upp till 2160p60. De stöder till och med 1080p24, 1080p47.95, 1080p48, 4Kp24, 4Kp47.95 och 4Kp48 filmhastigheter! Dessutom får du fullt inbäddat ljud- och tidskodsstöd.

Uppdatera och ändra inställningar!

Du kan också ändra inställningar och uppdatera omvandlarmjukvaran med det kostnadsfria konverteringsverktyget som kan laddas ner från Blackmagic Designs webbplats. Denna programvara ansluts till USB-anslutningen på Micro Converters och körs på både Mac- och Windows-datorer. Du kan använda verktyget för att ändra omvandlarens namn, vilket kan vara användbart för att identifiera vilken omvandlare som används för vilken uppgift. Du kan också välja mellan nivå A och nivå B när du arbetar med 3G-SDI-videostandarder.

Levereras med

 • Blackmagic Design Micro Converter HDMI till SDI 12G
 • Nätdel
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.