Micro konverter - HDMI till SDI

Blackmagic Design Micro konverter - HDMI till SDI

Artikelnummer: 1026605
690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar
Ej köpbar

Blackmagic Design Micro Converter är mycket liten och gör det möjligt för dig att konvertera från HDMI till SDI. Konvertern är tillräckligt liten för att kunna användas var som helst och kan enkelt gömmas. Enheten kan strömföras med USB via stora TV-skärmar eller bärbara datororer så att du slipper koppla in den i väggen.

Klarar upp till 1080p60 i 10 bits 4:2:2 kvalitet.

Levereras med:

  • Micro konverter
  • Nätadapter med micro USB-kontakt
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.