MultiView 16

Blackmagic Design MultiView 16

Artikelnummer: 1014402
17 350 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Flexibilitet när den är som bäst
MultiView 16 är en smart produkt från Blackmagic. Den ger dig möjlighet att visa upp till sexton blider på en TV/monitor. Du kan koppla in 4 (2 x 2), 9 (3 x 3) eller 16 (4 x 4) olika signaler; SD, HD och HD-SDI i MultiView samtidigt och få dem synkade. MultiView fungerar både till vanlig HD TV/monitor men även til Ultra HD TV/monitors. Skärpan och upplösningen utnyttjas maximalt vid en Ultra HD-skärm, och det innebär att du har full-HD, 1920 x 1080 när du kör 2 x 2 för 4 bildrutor. När du kör 16 bilder får du upplösningen 960 x 540 i varje bildruta.
MultiView 16 är monteringsbar i rack, den kan styras via den medföljande programvaran på din dator. Självklart kan du även manövrera produkten via knapparna på frontpanelen.

Här kan du läsa vidare om produkten

Levereras med
  • MultiView 16
  • Mjukvara

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.