Blackmagic Design MultiView 16
Blackmagic Design MultiView 16
Blackmagic Design MultiView 16
Blackmagic Design MultiView 16
Artikelnummer: 1014402

Blackmagic Design MultiView 16

MultiView 16

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
21 690 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Flexibilitet när den är som bäst
MultiView 16 är en smart produkt från Blackmagic. Den ger dig möjlighet att visa upp till sexton blider på en TV/monitor. Du kan koppla in 4 (2 x 2), 9 (3 x 3) eller 16 (4 x 4) olika signaler; SD, HD och HD-SDI i MultiView samtidigt och få dem synkade. MultiView fungerar både till vanlig HD TV/monitor men även til Ultra HD TV/monitors. Skärpan och upplösningen utnyttjas maximalt vid en Ultra HD-skärm, och det innebär att du har full-HD, 1920 x 1080 när du kör 2 x 2 för 4 bildrutor. När du kör 16 bilder får du upplösningen 960 x 540 i varje bildruta.
MultiView 16 är monteringsbar i rack, den kan styras via den medföljande programvaran på din dator. Självklart kan du även manövrera produkten via knapparna på frontpanelen.

Här kan du läsa vidare om produkten

Levereras med
  • MultiView 16
  • Mjukvara
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn