Blackmagic Design Videohub 20x20 12G
Blackmagic Design Videohub 20x20 12G
Artikelnummer: 1059442

Blackmagic Design Videohub 20x20 12G

Otroligt driftsäker 12G-SDI videorouter

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • 20 x 12G-SDI-ingångar/20 x 12G-SDI-utgångar
  • Stöder upp till DCI 4K 60p-video
  • 2,2" LCD-statusskärm på frontpanelen
32 790 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Passande tillbehör

Blackmagic Videohub 12G-SDI videoroutrarna låter dig ansluta all din utrustning utan att skapa en komplex kabelröra! Blackmagic Videohub-routrar stöder 12G-SDI så de låter dig ansluta och dirigera vilken kombination av SD, HD och Ultra HD som helst på samma router samtidigt. De har även noll latens vilket betyder att de är perfekta för liveproduktion och sändning!

Fördelar

  • 20 x 12G-SDI-ingångar/20 x 12G-SDI-utgångar
  • Stöder upp till DCI 4K 60p-video
  • Kombinerar SD, HD, 4K & DCI 4K Video
  • Tryckknapp, ratt & Ethernet-kontroll
  • 2,2" LCD-statusskärm på frontpanelen
  • SDI Omklockning, 1 RU Form
  • Inkluderar programvaran Videohub Mac/Windows

Genomarbetad och användarvänlig design

Designen har en elegant frontpanel med LCD och till och med livevideo, genvägsknappar och en ratt med mjuk gummibeläggning som låter dig bläddra i videokällor. Ethernet ingår också så att du kan fjärrstyra routern med hjälp av en rad externa kontrollpaneler för hårdvara eller mjukvara.

20x avancerade 12G-SDI-anslutningar

Alla modeller av Blackmagic Videohub 12G har avancerade 12G-SDI-anslutningar som har flera hastigheter så att de stöder alla SD-, HD- och Ultra HD-videoformat upp till 2160p60 och kan anslutas till alla SD, HD-SDI, 3G-SDI, 6G-SDI och 12G-SDI-utrustning. Blackmagic Videohub 12G stöder också routing av vilken videostandard som helst på samma router samtidigt. Det betyder att du på 40x40-modellen kan dirigera upp till 40 olika videostandarder samtidigt. Med 12G-SDI får kunderna en framtidssäker teknologi som ansluter till den utrustning kunderna har nu och i framtiden.

Inbyggd SDI-omklockning

Videohub inkluderar inbyggd SDI-omklockning på varje 12G-SDI-ingång. SDI-omklockning regenererar videosignalen för maximal videokvalitet. Detta är extremt viktigt eftersom längre videokablar försämrar signalen. Dyra premium-kablar kan hjälpa lite, men kan fortfarande inte eliminera signalintegritetsförlust på grund av att kabellängder blir längre. Med SDI-omklockning får alla SDI-enheter en regenererad signal med förbättrad jitterprestanda. Det betyder längre kabellängder och inga avbrott i deras video.

Levereras med

  • Blackmagic Videohub 20x20
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn