Blackmagic Design Smart Videohub CleanSwitch 12x12
Blackmagic Design Smart Videohub CleanSwitch 12x12
Blackmagic Design Smart Videohub CleanSwitch 12x12
Artikelnummer: 1018927

Blackmagic Design Smart Videohub CleanSwitch 12x12

Smart Videohub CleanSwitch 12x12

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Stöder 12 ingångar och 12 utgångar
  • Support för SD, HD, Ultra HD 4K, DCI 4K
  • SDI Reclocking
20 690 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Smart Videohub CleanSwitch 12 x 12 6G-SDI från Blackmagic Design är en switcher med 12 6G-SDI-ingångar och 12 6G-SDI-utgångar för att dirigera valfri kombination av SD, HD, Ultra HD 4K och DCI 4K-video. CleanSwitch-modellen möjliggör reclocking av SDI-flöden. Den stöder 4:2:2 och 4:4:4 färgsampling och 10-bitars bearbetning för jämnare övergångar. ISmart Videohub är idealisk för användning i både stora sändningssystem eller portabla minirack för liveproduktioner. En inbyggd LCD-skärm låter dig se dina källor direkt på själva routern, med enkla tryckknappar och vred för kontroll. 
Den kan också styras med dedikerade fjärrpaneler eller över Ethernet med den medföljande programvaran för Mac OS X och Windows. Du kan till och med använda den tillgängliga iPad-appen för att ändra routing över ditt trådlösa nätverk.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn