Blackmagic Design Ultimatte 12 HD
Blackmagic Design Ultimatte 12 HD
Blackmagic Design Ultimatte 12 HD
Artikelnummer: 1057350

Blackmagic Design Ultimatte 12 HD

Ultimatte 12 HD

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Upp till 1080p60 via 3G-SDI BNC
  • Stöd för SD/HD/3G-SDI
  • 5 x SDI-ingångar och looputgångar
12 290 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Passande tillbehör

Ultimatte 12 HD fungerar i HD med subpixelbehandling för en förbättrad bild. Denna mångsidiga enhet är främst designad för nyheter, sport och andra typer av produktioner. Med Ultimatte 12 HD adderas en 3G-SDI-anslutning till avancerade algoritmer, förbättrad spilldämpning, utmärkt färgåtergivning och separering för att skapa så verkliga produktioner som möjligt. HD-modellen stöder upp till 1080p60-upplösningar och stöder en mängd olika medieformat. Denna processor kräver den nedladdningsbara Ultimatte-mjukvaran för macOS och Windows, och den kan också styras via den separat tillgängliga Ultimatte Smart Remote 4.

Fördelar

  • Upp till 1080p60 via 3G-SDI BNC
  • Stöd för SD/HD/3G-SDI
  • 5 x SDI-ingångar och looputgångar
  • Utmärkt färgåtergivning/övergångar
  • Fungerar med Ultimatte Smart Remote 4
  • Avancerade algoritmer och bildbehandling

Avancerade bildbehandlingsalgoritmer

Avancerade bildbehandlingsalgoritmer och en enorm färgrymd används så att olika delar av bilden kan bearbetas separat baserat på färgerna i varje område. Denna bearbetning producerar fina detaljer och jämnar ut färg- och objektövergångar med HD-video.

Exakt färgåtergivning

Förfinad flare-, kant- och övergångsbearbetning gör att du kan ta bort bakgrunden utan att påverka färgerna du vill behålla, och troget återger färger som är omöjliga på andra keyers, till exempel en knallgul klänning framför en grön skärm.

Skuggor och OH-film

Förbättrade överstrålningsalgoritmer kan ta bort gröntoner och spill från nästan vad som helst, vilket skapar verkliga, realistiska virtuella miljöer, även när du använder skuggor eller genomskinliga föremål med reflektioner.

Gränssnitt av hög kvalitet

Högkvalitativa anslutningar inkluderar en Ethernet-port, en GPI-tallytrigger, 3G-SDI BNC-portar som stöder upp till 1080p60 video, och Program-videoutgångar.

Levereras med

  • Ultimatte 12 HD
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn