-40%

Universal Videohub SDI Interface

Blackmagic Design Universal Videohub SDI Interface

Artikelnummer: 1042817

Blackmagic Design Universal Videohub SDI-gränssnittet innehåller 4 SDI-ingångar och 4 SDI-utgångar, plus 4 däckskontroll. Dessutom kommer den med full omklockning och automatisk växling av SD, HD och 3 Gb / s SDI (seriellt digitalt gränssnitt). SDI-gränssnittet ansluter alla enheter i en anläggning genom att täcka långa avstånd upp till 90 meter. Den använder 10-bitars videokvantificering som möjliggör 1024 videonivåer och eliminerar problem med bandning och konturer i video av hög kvalitet.

1 490 SEK2 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.