Blackmagic Studio Converter

Blackmagic Design Studio Converter

Artikelnummer: 1052406
  • Kommer i oktober 2021 – förhandsboka idag!
  • Skicka all information via 10G-Ethernet
  • Omvandlar signalen till SDI och ger strömförsörjning
9 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Studio Converter
Network cable CAT6 30m Vit
Koaxialkabel BNC/M-BNC/M 4694R 12G-SDI 20m
12 529 SEK
Studio Converter
Koaxialkabel BNC/M-BNC/M 4694R 12G-SDI 5m
Network cable CAT6 50m
11 538 SEK
Blackmagic Studio Converter gör att du kan skicka all information från kameran genom en enda kabel. Det här möjliggör anslutning av alla video-, ljud- och talkback-anslutningar från kameran med endast en 10G-Ethernet-kabel. Den omvandlar signalen till kraftfull SDI samtidigt som den också strömförsörjer kameran. Det här ger samma fördelar som med SMPTE-fiber, men 10G-Ethernet-kabeln är både mer lätttillgänglig och mer prisvärd.


Levereras med

  • Blackmagic Studio Converter
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.