Outdoor Case Type 6800 svart med skumplast

B+W Outdoor Case Type 6800 svart med skumplast

Artikelnummer: 1024948
  • Robust, stapelbar, damm- och vatten-tät.
  • Yttermått: 66 x 49 x 33,5 cm
  • Levereras med skumplastsinredning
  • Ventil för automatisk lufttryckkompensation
  • Tål temperaturer mellan -30° till +80° C
  • 30 års garanti
4 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Robust, vattentät och dammtät
Detta Outdoor Case är gjort av polypropylen. Väskan har hjul och är utrustad med en ventil för automatisk lufttryckkompensation. Det finns även en transparent namnskylt, fyra låskretsar och tre handtag samt teleskophandtag. Väskan klarar av temperaturer från -40° till +80°C. Väskan är mycket robust, stapelbar, dammtät och vattentät.

Väskan har även utrustats med avtagbara färdigskurna skuminlägg i botten och skum i locket.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.