Bläckpatron färg CL-546 XL

Canon Bläckpatron färg CL-546 XL

Artikelnummer: 1013794
229 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Skriv ut mycket mer med XL
Det här färgbläcket har en hög kapacitet som ger upp till 1,6 gånger fler utskrifter än motsvarande standardbläck. Bläckpatronen består av tre färger och används till att skriva ut såväl färgdokument som foton. Du kan skriva ut upp till 300 sidor i A4-format.
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.