CN-E70-200mm T4.4 L IS KAS S + Servo grip ZSG-C10

Canon CN-E70-200mm T4.4 L IS KAS S + Servo grip ZSG-C10

Artikelnummer: 1038908
70 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Canon CN-E70-200 T4.4 L IS KAS S med Canon Servogrip ZSG-C10

4K anpassad telezoom med konstant bländare och zoom-servo till Canon EF Super 35 kameror. Objektivet är parafocalt vilket innebär att skärpeplanet inte ändras oavsätt brännvidd.

Fördelar:

  • Konstant ljusstyrka
  • Dual Pixel AF
  • Zoom-servo
  • Parafocallins för konstant fokusavstånd
  • Kompakt
  • Iriskontroll
  • Anpassat för Super 35

Konstant ljusstyrka

Den konstanta ljusstyrkan på T4.4 genom hela zoomomfånget ger dig möjlighet välja brännvidd efter situation och fortfarande behålla samma exponeringsvärden. Den 9-bladiga bländaren ger mjuk och fin bakgrundsoskärpa.

Dual Pixel AF

CN-E70-200 T4.4 L IS KAS S nyttjar Canons Dual Pixel AF för en nogrann, pålitligt och snabb autofokus. Fokusringen är bred med grepp för handkontrollerad manuell fokus samt kuggar för montering av followfocus system.

Zoom-servo

För snygga zoomningar finns en inbyggd servomotor som kan kontrolleras direkt på linsen eller fjärrstyras via en 20polig kabel. För större kontroll av zoomhastigheten är CN-E70-200 T4.4 L IS KAS S kompatibelt med Canon Servogrip ZSG-C10. Med knappen One Shot AF kan du snabbt ställa skärpan automatiskt för att sedan ta över med manuell fokus vid behov.

Parafocallins

Objektivet är parafocalt vilket innebär att fokusplanet inte ändras när du zoomar. Zooma in, sätt skärpan, zooma tillbaka och du kan vara säker på att skärpan sitter där den ska oavsett vilken brännvidd du använder vid den tagningen.

Kompakt

För att vara ett videoobjektiv i teleklassen med konstant bländare och servomotor är det väldigt kompakt, perfekt för kompakta uppsättningar med en ensam kameraoperatör.

Iriskontroll

Irisringen har en inbyggd servomotor som kontrolleras som vanligt ifrån kamerahuset. Står reglaget i M går det att kontrollera irisen via extern motor eller för hand.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.