Canon CN-E70-200mm T4.4 L IS KAS S + Servo grip ZSG-C10
Artikelnummer: 1038908

Canon CN-E70-200mm T4.4 L IS KAS S + Servo grip ZSG-C10

CN-E70-200mm T4.4 L IS KAS S + Servo grip ZSG-C10

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
70 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Canon CN-E70-200 T4.4 L IS KAS S med Canon Servogrip ZSG-C10

4K anpassad telezoom med konstant bländare och zoom-servo till Canon EF Super 35 kameror. Objektivet är parafocalt vilket innebär att skärpeplanet inte ändras oavsätt brännvidd.

Fördelar:

  • Konstant ljusstyrka
  • Dual Pixel AF
  • Zoom-servo
  • Parafocallins för konstant fokusavstånd
  • Kompakt
  • Iriskontroll
  • Anpassat för Super 35

Konstant ljusstyrka

Den konstanta ljusstyrkan på T4.4 genom hela zoomomfånget ger dig möjlighet välja brännvidd efter situation och fortfarande behålla samma exponeringsvärden. Den 9-bladiga bländaren ger mjuk och fin bakgrundsoskärpa.

Dual Pixel AF

CN-E70-200 T4.4 L IS KAS S nyttjar Canons Dual Pixel AF för en nogrann, pålitligt och snabb autofokus. Fokusringen är bred med grepp för handkontrollerad manuell fokus samt kuggar för montering av followfocus system.

Zoom-servo

För snygga zoomningar finns en inbyggd servomotor som kan kontrolleras direkt på linsen eller fjärrstyras via en 20polig kabel. För större kontroll av zoomhastigheten är CN-E70-200 T4.4 L IS KAS S kompatibelt med Canon Servogrip ZSG-C10. Med knappen One Shot AF kan du snabbt ställa skärpan automatiskt för att sedan ta över med manuell fokus vid behov.

Parafocallins

Objektivet är parafocalt vilket innebär att fokusplanet inte ändras när du zoomar. Zooma in, sätt skärpan, zooma tillbaka och du kan vara säker på att skärpan sitter där den ska oavsett vilken brännvidd du använder vid den tagningen.

Kompakt

För att vara ett videoobjektiv i teleklassen med konstant bländare och servomotor är det väldigt kompakt, perfekt för kompakta uppsättningar med en ensam kameraoperatör.

Iriskontroll

Irisringen har en inbyggd servomotor som kontrolleras som vanligt ifrån kamerahuset. Står reglaget i M går det att kontrollera irisen via extern motor eller för hand.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.