Canon CN-R 85mm T1,3 L F
Artikelnummer: 1060835

Canon CN-R 85mm T1,3 L F

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • 4K och 8K-upplösning
  • Stöd för objektivmetadata
  • Enastående färgåtergivning
49 890 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Canon CN-R 85mm T1,3 L F bygger på den nuvarande portföljen fasta CN-E-objektiv med EF-fattning och fasta Sumire-objektiv med PL-fattning. Detta objektivet – Canons första Cinema-objektiv med RF-fattning – kombinerar hög optisk prestanda och produktionshantering för behoven vid professionell videoproduktion, till exempel drama, dokumentärer, musikvideor och andra större produktioner.

Fördelar

  • Originalfattning RF för stabil hantering utan konverter
  • Snabb objektivkommunikation med stöd för avancerade metadata från objektiv till kamera
  • Kuggringar ger större kontroll vid handhållen tagning och tredje parts följefokustillbehör
  • Hög optisk prestanda och hög bildkvalitet för 4k-, 8k- och HDR-produktioner
  • T-stopp upp till T1,3 med bred täckning av brännvidd från ultravidvinkel till telefoto
  • Minimal bildvinkelförändring
  • 11-bladig bländare för bakgrundsslöjor med biokänsla och mjuka diffusa högdagrar

Förbättrad kommunikation mellan objektiv och kamerahus

Med RF-fattning blir kommunikationen mellan objektiv och kamerahus mycket snabb. Och den förbättrade designen ger en mer stabil och bekväm hantering.

Effektiviserar videoproduktionerna

Objektivet är kompatibelt med RF Cinema-kamerorna EOS C70 (som släpptes i november 2020) och EOS R5 C (mars 2022). Med RF-fattningens helt kompatibla överföringsprotokoll, precis som med de fasta EF-objektiven, kan operatörerna kontrollera förstoring, korrigering av kromatisk aberration och periferibelysning. Det kan dessutom använda guiden Dual Pixel Focus via kamerahuset. Objektivet har dessutom distorsionskorrigering. Funktionerna ger en effektiv videoproduktion, inte bara under inspelning på plats, utan även vid efterredigering.

Avancerad optisk design

Med den exceptionella optiska prestandan och den fantastiska färgreproduktionen är objektivet lämpligt för 4k- och 8k-kameror – och placerar asfäriska linser med stor diameter och glas med oregelbunden spridning på ett optimalt sätt. Kompatibiliteten med fullformatssensor, ljusstarka T-stoppvärden och 11-bladig bländare, skapar ett kort skärpedjup för motiv, naturligt rund oskärpa och mjuka bilder. Färgbalansen är dessutom enhetlig i hela serien och därför blir det lättare att justera färgtoner när man byter objektiv under tagning av en och samma scen.

Utrustad med flera smidiga funktioner

Den riktiga känslan i ringens vridmoment gör att man kan justera objektivet exakt och jämnt, precis det som krävs vid filminspelning. Tack vare hela seriens enhetliga design – inklusive objektivringens fastsättningspunkt, objektivets diameter och rotationsvinkel – byter man objektivet på ett smidigt sätt, utan att behöva justera matteboxens fattningsplacering eller externa följefokustillbehör för varje modell. En ny räfflad yta nära fattningen innebär att handen får ett bekvämt grepp och objektivet kan hållas på ett bra sätt utan att behöva hålla fast objektivringen när man sätter på eller tar bort olika objektiv.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn