Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

EF 14mm f/2,8L II USM

Canon EF 14mm f/2,8L II USM

Artikelnummer: 302098
  • Gelatinfilterhållare för filter
  • Asfärisk lins som korrigerar distorsionen
  • Ger mycket hög bildkvalitet
22 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Canon EF 14mm f/2,8L II USM

Detta supervidvinkelobjektiv har den kortaste brännvidden i L-serien. Lins nummer 2 är en asfärisk lins som korrigerar distorsionen.Andra aberrationer, till exempel astigmatism, är också korrigerade och bildkvaliteten är mycket hög.Objektivet har ett fast "tulpanformat" motljusskydd och en gelatinfilterhållare på baksidan.

Levereras med:

  • Bakre och främre objektivlock
  • Objektivpåse
  • Manual

[TEXT1014583797]

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.