EF 500mm f/4L IS II USM

Canon EF 500mm f/4L IS II USM

Artikelnummer: 314179
  • För fotografer som kräver höga prestanda och lång brännvidd
  • Skyddstätningar mot damm och vatten och passar perfekt för riktigt tuffa förhållanden
  • Framstående bildstabiliseringsteknik
99 900 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

EF 500mm f/4L IS II USM
Enbensstativ MMA49C kolfiber 5-delat
Putsduk Photo Microklear Cloth
101 459 SEK
EF 500mm f/4L IS II USM
L-R1 kamerahuslock + bakre objektivlock till Canon EF
Regnskydd Large DSLR (upp till 600mm)
100 608 SEK

Objektivet ingår i Canons professionella objektivserie L och levererar och avancerade bildkvalitetsnivåer. Objektivet har komponenter av högsta kvalitet, framstående bildstabiliseringsteknik och optiskt material som fluorit, för att korrigera aberration och säkerställa bilder med hög upplösning, hårfina detaljer och kontrast.

Som efterträdare till det omtyckta objektivet EF 500 mm f/4L IS USM har det utvecklats för fotografer som kräver höga prestanda, stora bländaröppningar och längre brännvidd. Den omarbetade, lätta konstruktionen ger ökad rörelsefrihet, har förbättrade skyddstätningar mot damm och vatten och passar perfekt för riktigt tuffa förhållanden.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.