Canon EF 500mm f/4L IS II USM
Artikelnummer: 314179

Canon EF 500mm f/4L IS II USM

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • För fotografer som kräver höga prestanda och lång brännvidd
  • Skyddstätningar mot damm och vatten och passar perfekt för riktigt tuffa förhållanden
  • Framstående bildstabiliseringsteknik
122 590 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 1 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Canon EF 500mm f/4L IS II USM

Objektivet ingår i Canons professionella objektivserie L och levererar och avancerade bildkvalitetsnivåer. Objektivet har komponenter av högsta kvalitet, framstående bildstabiliseringsteknik och optiskt material som fluorit, för att korrigera aberration och säkerställa bilder med hög upplösning, hårfina detaljer och kontrast.

Som efterträdare till det omtyckta objektivet EF 500 mm f/4L IS USM har det utvecklats för fotografer som kräver höga prestanda, stora bländaröppningar och längre brännvidd. Den omarbetade, lätta konstruktionen ger ökad rörelsefrihet, har förbättrade skyddstätningar mot damm och vatten och passar perfekt för riktigt tuffa förhållanden.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn