EF 800mm f/5,6L IS USM

Canon EF 800mm f/5,6L IS USM

Artikelnummer: 304220
144 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

EF 800mm f/5,6L IS USM
Enbensstativ MMA49C kolfiber 5-delat
Putsduk Photo Microklear Cloth
146 549 SEK
EF 800mm f/5,6L IS USM
L-R1 kamerahuslock + bakre objektivlock till Canon EF
Regnskydd Large DSLR (upp till 600mm)
145 698 SEK

Canon EF 800mm f/5,6L IS USM

Ett av de längre teleobjektiven i Canons sortiment, ett utmärkt val för långdistansfotografering av sport, natur och även i nyhetsjournalistiska sammanhang och så vidare.

Canon EF 800mm f/5,6L IS USM har en raffinerad optisk design med två fluorit linser, en UD lins och en Super-UD lins för att få en så vass, klar och färgbalanserad bild. Höljet är konstruerad av en magnesiumlegering för att vara så lätt som möjligt, är även utrustad med vattenresistenta packningar för att fungera i lite hårdare miljöer.

Kompatibel med både EF 1.4x II och 2x II extendrarna för ytterligare längd.

Levereras med:

  • Motljusskydd
  • Väska
  • Främre och bakre objektivlock
  • Bruksanvisning

[TEXT1014583797]

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.