Makroobjektiv för Canon EF-S

Canon EF-S 60mm f/2,8 Macro USM

Artikelnummer: 15885
  • Avbildningskala 1:1
  • Objektivets brännvidd 60 mm motsvarar 96 mm brännvidd på fullformat
  • Ljusstarkt objektiv med bländare f/2,8
4 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

EF-S 60mm f/2,8 Macro USM
UV-Filter 52mm PD WMC
Väska Lens Case Duo 5 grön
4 988 SEK
EF-S 60mm f/2,8 Macro USM
Väska Lens Case Duo 5 svart
Putsduk Photo Microklear Cloth
4 758 SEK
60 mm f/2,8 Macro USM kan fokuseras ända ned till motiv i samma storlek som sensorn (cirka 22,2 x 14,8 mm). Det är också ett utmärkt lätt teleobjektiv för porträtt, föremålsfotografering och detaljbilder på alla fotograferingsavstånd.

Objektivets brännvidd 60 mm motsvarar 96 mm brännvidd på fullt format och objektivet ger därför ungefär samma bildvinkel som det populära EF 100 mm f/2,8 Macro USM på fullt format

Levereras med:

  • Bakre och främre objektivlock
  • Manual

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.