EOS 5DsR kamerahus

Canon EOS 5DsR kamerahus

Artikelnummer: 1017503
 • Extremt högupplöst sensor utan lågpassfilter.
 • Bra ergonomi och hantering.
 • Dubbla kortplatser ger extra säkerhet.
 • Stort utbud av objektiv.
24 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar
Ej köpbar

Värdepaket

EOS 5DsR kamerahus
LP-E6N 2040mAh Canon kamerabatteri
LP-E6N Ultra 2040mAh 2-pack + dubbel USB laddare, Canon Värdepaket
27 079 SEK
EOS 5DsR kamerahus
LP-E6/LP-E6N Duo charger Canon
Minneskortläsare TS-RDF8K All-In-1 USB 3.0/3.1
25 688 SEK

Högupplöst fullformat

Canon EOS 5Ds är fullformatskameror med en upplösning på hela 50,6 megapixlar. Den höga upplösninigen ger dig även stora möjligheter att beskära bilden men fortfarande få ut en högupplöst bild. Direkt i kameran kan du beskära din bild med 1,3x och 1,6x cropfaktor där 1,6x ger en stillbild på 19 megapixlar.

EOS 5DS R är utrustad med low-pass-filter cancellation för att säkerställa skarpast möjliga resultat. Filtret producerar en enastående detaljrikedom som passar när inget annat än den absolut maximala detaljnivån duger. Den höga upplösningen ger dig även stora möjligheter att beskära bilden men fortfarande få ut en högupplöst bild. Direkt i kameran kan du beskära din bild med 1,3x och 1,6x cropfaktor där 1,6x ger en stillbild på 19 megapixlar.

 • 50,6 Megapixels CMOS-sensor
 • Low-pass-filter cancellation
 • Dubbla DIGIC 6-bildprossesorer
 • Upp till 5 bilder/s
 • 61 punkters autofokussystem

Dubbla bildprocessorer

Dubbla DIGIC 6- bildprocessorer ger dig möjligheten att fånga varje ögonblick med förstklassig bildkvalitet med exceptionell färgåtergivning i bildserier upp till 5 bilder/s i full upplösning.

Low-pass cancellation-filter

EOS 5DS R är utrustad med ett low-pass cancellation-filter för att säkerställa skarpast möjliga resultat. Filtret producerar en enastående detaljrikedom som passar när inget annat än den absolut maximala detaljnivån duger.

Autofokus

Kamerans autofokussystem består av 61-fokuspunkter med 41 korssensorer som levererar fantastisk skärpa över hela bilden. När du fotograferar rörliga objekt hjälper Canons EOS iTR-autofokusteknik (Intellegent Tracking och Recognition) dig att få perfekt skärpa genom att spåra både ansikten och färger.

Kameran har dessutom en RGB+IR-mätningssensor på 150 000 pixlar med flimmeravkänning vilket gör att dina bilderna blir konsekventa och korrekt exponerade i situationer med svåra ljusförhållanden och blandat ljus.

Byggd för att arbeta

Sökaren som täcker 100% ger dig elektronisk information och hjälper dig att komponera bilden på bästa sätt och den LCD-skärmen på 3,2" är antireflexbehandlad för att minimera reflexter och ljusslöjor. Den nya anpassningsbara snabbkontrollskärmen ger en lättåtkomlig visning för de mest använda funktionerna. Ikonernas typ, storlek och placering kan enkelt anpassas efter fotografens önskemål eller tagningstillfälle.

Kamerahuset följer Canons design så du känner självklart igen dig och kommer snabbt igång och kan fotografera direkt. Huset är gjort i magnesiumlegering för att klara av tuffa tag och är vädertätad för att klara av tuffa väderförhållanden.

Kreativa lägen med fantastisk detaljrikedom

EOS 5Ds har flera olika kreativa lägen som till exempel "Fine Detail" som maximerar detaljnivån från den högupplösta sensorn och ger avancerad skärpejustering direkt i kameran. Multiexponering,HDR och inbyggd timer ger dig ännu flera möjligheter till att vara kreativ direkt i kameran. Den inbyggda timern ger dig möjlighet till att skapa fantastiska time laps-filmer utan avancerade tillbehör och extra utrustning.

Skillnaden mellan Canon EOS 5Ds och 5DsR

Skillnaden mellan Canon EOS 5Ds och 5DsR är att 5DsR är utrustad med ett "low passcancellation filter" som ger krispigare bilder jämfört med det traditionella lågpassfilter som finns i 5Ds. För dig som är natur- eller studiofotograf rekommenderas 5DsR då du ofta vill ha bra kontroll över fotograferingssituationen och även kan flytta kameran något för att ändra ljuset och slippa moiré.

Svensk manual till 5Ds och 5DsR finner du här

Levereras med

 • EOS 5DsR kamerahus
 • Ögonmussla Eg
 • Batteri (LP-E6N)
 • Batteriladdare
 • Kamerarem
 • USB-kabel (IFC-150U II)
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.