Canon Kikare 10x30 IS II
Canon Kikare 10x30 IS II
Canon Kikare 10x30 IS II
Artikelnummer: 1020035

Canon Kikare 10x30 IS II

Kikare 10x30 IS II

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
8 090 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Canon kikare 10x30 IS II
Denna kompakta kikare från Canon har 10x förstoring och en bildstabilisator; perfekt att ta med på resan, vid fågelskådning och på sportevent. Den kraftfulla optiska bildstabilisatorn motverkar snabbt och korrekt olika typer av skakningar och rörelser som ofta uppstår vid panorering då du följer ett motiv eller tittar från ett fordon i rörelse.

Du får uppleva utmärkt kvalitet med god återgivning och låg distorsion tack vare Canons precisionsoptik. Optiken har Super Spectra-beläggning som återfinns i Canons EF-objektiv, som ger visning med hög kontrast och korrekt färgåtergivning, samtidigt som du slipper oönskade inre reflektioner som kan orsaka spökbilder och slöjor.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn