Canon Kikare 12x36 IS III
Canon Kikare 12x36 IS III
Canon Kikare 12x36 IS III

Canon Kikare 12x36 IS III

Kikare 12x36 IS III

Artikelnummer: 1020036
WebblagerBeställs från leverantör till dig
Butik:
8 490 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Canon kikare 12x36 IS III
Denna kompakta kikare från Canon har 12x förstoring och en bildstabilisator; perfekt att ta med på resan, vid fågelskådning och på portevent. Den kraftfulla optiska bildstabilisatorn motverkar snabbt och korrekt olika typer av skakningar och rörelser som ofta uppstår vid panorering då du följer ett motiv eller tittar från ett fordon i rörelse.

Du får uppleva utmärkt kvalitet med god återgivning och låg distorsion tack vare Canons precisionsoptik. Optiken har Super Spectra-beläggning som återfinns i Canons EF-objektiv, som ger visning med hög kontrast och korrekt färgåtergivning, samtidigt som du slipper oönskade inre reflektioner som kan orsaka spökbilder och slöjor.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.