Canon KJ13x6B KRS
Artikelnummer: 309479

Canon KJ13x6B KRS

KJ13x6B KRS

Webblager
Beställs från leverantör till dig. Leverans inom 2-6 dagar
Butikslager:
87 495 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Kraftfullt zoomobjektiv för fjärrstyrda kameror

Canon KJ13ex6B KRS är ett kraftfullt zoomobjektiv för HDTV-produktion. Med ett brett omfång brännvidder, upp till 150 mm med den inbyggda extendern, och utmärkt vidvinkel på nästan 77 grader, passar detta objektiv flesta inspelningssituationer. Det är speciellt framtaget för professionella miljöer som telekonferencer, distansutbildningar och sportevenemang.

  • Inbyggd 2x extender
  • Bred vidvinkel
  • Förbättrad bildkvalitet
  • Ekologisk och ergonomisk design

Inbyggd 2x extender

Den inbyggda extendern gör att du kan utöka standardbrännvidden på 6-78 mm och multiplicera den med 2, vilket ger dig en maximal brännvidd på runt 150 mm.

Bred vidvinkel

Objektivet har en vidvinkel på nästan 72 grader, vilket ger den en mångsidighet att fånga detaljer över hela bildbredden, i kristallklar skärpa.  

Förbättrad bildkvalitet

Linselementens design hjälper till att reducera aberrationer och förvrängningar, vilket resultarerar i mer balanserad återgivning över hela bildrutan.

Ekologisk och ergonomisk design

Alla objektiv från Canon är tillverkade med minimal miljöpåverkan i åtanke. Dessutom med en ergonomisk design som gör att du inte tröttnar även under riktigt långa arbetsdagar.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.