Canon KJ13x6B KRS

Canon KJ13x6B KRS

KJ13x6B KRS

Artikelnummer: 309479
WebblagerBeställs från leverantör till dig
Butik:
87 495 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Kraftfullt zoomobjektiv för fjärrstyrda kameror

Canon KJ13ex6B KRS är ett kraftfullt zoomobjektiv för HDTV-produktion. Med ett brett omfång brännvidder, upp till 150 mm med den inbyggda extendern, och utmärkt vidvinkel på nästan 77 grader, passar detta objektiv flesta inspelningssituationer. Det är speciellt framtaget för professionella miljöer som telekonferencer, distansutbildningar och sportevenemang.

  • Inbyggd 2x extender
  • Bred vidvinkel
  • Förbättrad bildkvalitet
  • Ekologisk och ergonomisk design

Inbyggd 2x extender

Den inbyggda extendern gör att du kan utöka standardbrännvidden på 6-78 mm och multiplicera den med 2, vilket ger dig en maximal brännvidd på runt 150 mm.

Bred vidvinkel

Objektivet har en vidvinkel på nästan 72 grader, vilket ger den en mångsidighet att fånga detaljer över hela bildbredden, i kristallklar skärpa.  

Förbättrad bildkvalitet

Linselementens design hjälper till att reducera aberrationer och förvrängningar, vilket resultarerar i mer balanserad återgivning över hela bildrutan.

Ekologisk och ergonomisk design

Alla objektiv från Canon är tillverkade med minimal miljöpåverkan i åtanke. Dessutom med en ergonomisk design som gör att du inte tröttnar även under riktigt långa arbetsdagar.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.