Canon PM-V1 PL mount kit
Canon PM-V1 PL mount kit

Canon PM-V1 PL mount kit

PM-V1 PL mount kit

Artikelnummer: 1045516
WebblagerBeställs från leverantör till dig
Butik:
  • Byt till PL-fattning på din Canon EOS C500 Mark II
  • Justera fästet exakt på din kamera för att säkerställa rätt registeravstånd
  • Låter dig montera praktiskt taget alla PL-cineobjektiv på din kamera
18 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Byt fattning på din Canon EOS C500 Mark II

Canon PM-V1 PL-monteringssats som gör det möjligt att byta Canon EF-fästet som sitter på Canon EOS C500 Mark II. PL-fästet låter dig montera praktiskt taget alla PL-filmlinser på din kamera. Monteringssatsen inkluderar PL-fäste och ett shim-kit för att med hög precision justera fästet på din kamera för att säkerställa rätt registeravstånd.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.