Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

PM-V1 PL mount kit

Canon PM-V1 PL mount kit

Artikelnummer: 1045516
  • Byt till PL-fattning på din Canon EOS C500 Mark II
  • Justera fästet exakt på din kamera för att säkerställa rätt registeravstånd
  • Låter dig montera praktiskt taget alla PL-cineobjektiv på din kamera
18 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Byt fattning på din Canon EOS C500 Mark II

Canon PM-V1 PL-monteringssats som gör det möjligt att byta Canon EF-fästet som sitter på Canon EOS C500 Mark II. PL-fästet låter dig montera praktiskt taget alla PL-filmlinser på din kamera. Monteringssatsen inkluderar PL-fäste och ett shim-kit för att med hög precision justera fästet på din kamera för att säkerställa rätt registeravstånd.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.