Canon RF 100-300mm f/2,8 L IS USM
Canon RF 100-300mm f/2,8 L IS USM
Canon RF 100-300mm f/2,8 L IS USM
Canon RF 100-300mm f/2,8 L IS USM
Canon RF 100-300mm f/2,8 L IS USM
Canon RF 100-300mm f/2,8 L IS USM
Artikelnummer: 1059552

Canon RF 100-300mm f/2,8 L IS USM

Supertelezoom med imponerande prestanda i ett kompakt format

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Bländare f/2,8 i hela zoomomfånget
 • Optisk bildstabilisator i 5,5 steg
 • Lättast i sin klass med 2,59 kg
148 780 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Canon RF 100-300mm f/2,8L IS USM är en supertelezoom som uppfyller behovet av förstklassig kvalitet och utökar EOS R-systemet och RF-objektivserien för både fotografer och filmmakare. Med RF 100-300mm f/2,8L IS USM uppnås helt ny flexibilitet och prestanda i en kompakt och lätt design. Med sitt zoomomfång, närgräns på 1,8 m med 0,16x förstoring, fast bländare, robust konstruktion och enastående bildkvalitet, tilltalar objektivet främst yrkesfotografer och entusiaster som specialiserat sig på sportfotografering – med allt från inomhusevenemang till motorsport.

Fördelar

 • Brännvidd på 100-300 mm
 • Bländare f/2,8 i hela zoomomfånget
 • Lättast i sin klass med 2,59 kg
 • Optisk bildstabilisator i 5,5 steg
 • Tyst, snabb autofokusering med Dual Nano USM motorer
 • Förväntad leveransstart 18 maj 2023

Oöverträffat flexibelt

Objektivet har en superkompakt design och är den lättaste zoomen i sin klass med 2,59 kg – bara 190 g tyngre än det fasta objektivet EF 300mm f/2,8L IS II USM. Här finns zoomens hela flexibilitet som matchas med den prestanda som ett fast objektiv ger. Den kompakta storleken och prestandan har möjliggjorts tack vare RF‑fattningen som är så central i EOS R-systemet. Med den banbrytande fattningen bibehåller objektivet en bländare på f/2,8 i hela zoomomfånget och ger blixtsnabb och korrekt autofokusering och spårning. Zoomen är dessutom det första professionella RF-superteleobjektivet med en objektivring, plus en ny anpassningsbar L.FN-knapp inom bekvämt räckhåll. Allt detta ger större anpassningsmöjligheter och större manuell kontroll.

Imponerande optisk prestanda och fantastisk bildkvalitet

Den ljusstarka f/2,8 bländaren är perfekt för fotografering i svaga ljusförhållanden och för att kontrollera skärpedjupet vid mer dramatiska bilder. Den 9-bladiga cirkelformade bländaren skapar dessutom attraktiva bakgrundsslöjor. Allt detta stöds av den nya bildstabiliseringsmekanismen, baserad på IS‑systemen som finns i L-seriens superteleobjektiv. Mekanismen stabiliserar i 5,5 steg, som kan ökas till 6 steg om man använder den tillsammans med bildstabilisering direkt i kameran – allt tack vare RF-höghastighetskommunikation. Den här stabiliseringen, förutom möjligheten att fotografera i sämre ljusförhållanden med längre slutartider, är perfekt för handhållen fotografering och filmning av snabbrörliga objekt. Systemet kan till och med upptäcka när stativ används och stänga av bildstabiliseringen automatiskt.

Snabb fokusering och högsta bildkvalitet

RF 100-300mm f/2,8L IS USM är Canons allra första superteleobjektiv med Dual Nano USM motorer, något som säkerställer mycket snabb fokusering och högsta bildkvalitet i hela zoomomfånget, eftersom två fokuseringsgrupper styrs oberoende av varandra.

Byggd för yrkesfotografer

RF 100-300mm f/2,8L IS USM garanterar utmärkt hållbarhet och tillförlitlighet för professionell användning. Konstruktionen har damm- och vädertåliga tätningar som klarar många olika väderförhållanden och tuffa miljöer. Fluorinebeläggningar ser till att frontlinsen kan rengöras på ett enkelt sätt. Den värmeskölds-beläggning som introducerades för EF 400mm f/2,8L IS III USM och EF 600mm f/4L IS III USM används även för RF 100-300mm f/2,8L IS USM. Detta är nu standard för samtliga RF superteleobjektiv och förhindrar prestandaförsämring i höga temperaturer.

Levereras med

 • Canon RF 100-300mm f/2,8L IS
 • Främre och bakre objektivlock
 • Motljusskydd
 • Objektivväska
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn