Nyhet
Canon RF 135mm f/1,8 L IS USM
Canon RF 135mm f/1,8 L IS USM
Artikelnummer: 1057888

Canon RF 135mm f/1,8 L IS USM

Ljusstarkt teleobjektiv med snabb och exakt autofokus

Webblager
Okänd leveranstid
Butikslager:
 • Stor f/1,8-bländare med 9 bländarlameller
 • 5,5 stegs stabilisering (8 steg med IBIS)
 • Avancerad optisk design med tre UD-glas, ASC- och Super Spectra-beläggning
32 290 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Canon RF 135mm f/1,8 L IS USM, ett fast teleobjektiv perfekt för porträttfotografering i svagt ljus. Det är utrustat med en stor, ljusstark f/1,8 bländare och inbyggd bildstabilisering som ger skarpa bilder med mjuk bakgrund och med den längre brännvidden skapas smickrande porträtt.

Fördelar

 • Stor f/1,8, 9-bladig cirkelformad bländare
 • 135 mm brännvidd
 • 5,5 stegs stabilisering (8 steg med IBIS)
 • Avancerad optisk design med tre UD-glas, ASC- och Super Spectra-beläggning
 • Nanoultraljudsmotor för snabb och tyst autofokusering

Ta unika porträtt med RF 135mm f/1,8 L IS USM

RF 135mm f/1,8 L IS USM är efterträdaren till det populära objektivet EF 135mm f/2 L USM. Porträttbilderna blir fantastiska tack vare kombinationen en stor f/1,8, 9-bladig bländare och 135 mm brännvidd, som skapar en vacker bakgrundsslöja och som komprimerar motivens karakteristik för att skapa mer tilltalande bilder. Allt detta bidrar dessutom till en mer bekväm och avslappnad fotomiljö, genom det lite längre avståndet mellan motiv och fotograf. Bilderna får ett mer naturligt utseende, oavsett om det gäller porträtt eller helkroppsbilder.

Passar perfekt för närbilder

RF 135mm f/1,8 L IS USM passar också perfekt för närbilder, med en närgräns på 0,7 m som ger 0,26x förstoring. Objektivet har även en bildstabilisator för upp till 5,5 stegs stabilisering, som ökas till 8 steg med koordinerad stabiliseringi – perfekt för fotografering i svagt ljus eller handhållet.

Avancerad optisk design

Precis som i hela Canons RF-objektivserie så levererar RF 135mm f/1,8 L IS USM exceptionell bildkvalitet i hela bildrutan. Den avancerade optiska designen innehåller tre UD-glas för att säkerställa hög upplösning, korrekt färgåtergivning och minskade kromatiska aberrationer. Med ASC- och Super Spectrabeläggningen blir ljusslöjor och reflexer minimala och fluorinebeläggningen är smutsavstötande för att ge skarpa bilder – varje gång. RF 135mm f/1,8 L IS USM är enkel att hantera och ett bra stöd för fotografer i stressiga situationer, som vid bröllop eller sportevenemang.

Snabb och tyst autofokus

En nanoultraljudsmotor ger snabb och tyst autofokusering och tillsammans med Canons ögonföljande AF-funktion fokuserar objektivet noggrant på motivets öga. Fotografen kan istället koncentrera sig på bildkompositionen – användbart när man fotograferar med ett kortare skärpedjup. Förutom superteleobjektiv är RF 135mm f/1,8 L IS USM Canons allra första objektiv som har två funktionsknappar och som kan användas för AF-stoppfunktion eller för andra funktioner. En objektivring kan också anpassas för att ändra olika inställningar via objektivet, till exempel slutartid, bländare eller ISO. Damm- och vattenavvisande tätningar runt objektivfattningen garanterar pålitlighet i alla fotograferingsförhållanden.

Levereras med

 • Canon RF 135mm f/1,8 L IS USM
 • Canon objektivlock E-82II
 • Canon objektivlock
 • Motljusskydd ET-88B
 • Objektivpåse LP-1319
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.