Canon RF 800mm f/5,6 L IS USM
Canon RF 800mm f/5,6 L IS USM
Canon RF 800mm f/5,6 L IS USM
Canon RF 800mm f/5,6 L IS USM
Canon RF 800mm f/5,6 L IS USM
Canon RF 800mm f/5,6 L IS USM
Canon RF 800mm f/5,6 L IS USM
Canon RF 800mm f/5,6 L IS USM
Artikelnummer: 1054800

Canon RF 800mm f/5,6 L IS USM

Flexibelt superteleobjektiv med otrolig prestanda

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Förväntad leveransstart 19/5
 • 800 mm brännvidd – perfekt för sport eller naturfoto
 • Kompatibel med både 1,4x och 2x RF telekonverter
218 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Canon RF 800 mm f/5,6L IS USM tänjer på gränserna för RF-objektivet och sätter nya standarder för kategorin, med dess extrema förstoring som erbjuder oöverträffad fotografering av avlägsna motiv. Med en svindlande brännvidd på 800 mm har detta objektiv en intelligent design som ger otrolig optisk prestanda och optimal flexibilitet. Med en imponerande optisk bildstabilisator och breda bländaröppningar öppnar detta premium L-series RF-objektiv upp för en mängd olika fotomöjligheter, från sport och djurliv till nyhetsinsamling och övervakning – vilket ger dig ett kit som enkelt fångar händelserna på långt håll, under exceptionella omständigheter och i enastående detalj.

Fördelar

 • 800 mm brännvidd – perfekt för sport eller naturfoto
 • Kompatibel med både 1,4x och 2x RF telekonverter
 • Lättare vikt jämfört med EF-modellen
 • Snabb och exakt USM autofokusmotor
 • Upp till 4,5-stegs bildstabilisering
 • Tätat mot damm och väta
 • Minsta fokuseringsavstånd på 2,6m
 • Förväntad leveransstart 19/5

Kraftfull räckvidd från ett flexibelt objektiv

Canon RF 800 mm f/5,6L IS USM är ett superteleobjektiv som skapar större valmöjligheter och möter behoven hos dig som professionell fotograf. Utöver sin otroliga räckvidd kan fotografer öka brännvidden upp till det dubbla när de kopplar ihop objektiven med RF 1,4 x eller RF 2 x förlängare, med AF-fotografering och IS-funktion. Canon RF 800 mm f/5,6L IS USM ger detta fotografer möjligheten att fånga otroliga detaljer i motiv på ett hisnande långt avstånd. Det intelligenta och nydesignade optiska systemet gör det möjligt att uppnå dessa otroliga brännvidder i en design som är mindre och lättare än traditionella superteleobjektiv av denna typ. Canon RF 800 mm f/5,6L IS USM är betydligt reducerad i storlek än sina EF-motsvarigheter och är Canons lättaste och kortaste 800 mm L-serieobjektiv och väger endast 3,1 kg.

Oöverträffad optisk prestanda

Canon RF 800 mm f/5,6L IS USM har en kraftfull bildstabilisering på upp till 4,5-steg för att minska skakning och producera skarpa detaljerade bilder. Den erbjuder också en stor maximal f/5,6-bländare för denna brännvidd, vilket ger utmärkt prestanda och bildkvalitet. Utöver detta kan den 9-bladiga cirkulära bländaren röra sig i steg om 1/8, vilket ger mjukare övergångar mellan bländare under videoinspelning. Med dess fluorit-, Super UD- och UD-element erbjuder Canon RF 800 mm f/5,6L IS USM en oklanderlig bildupplösning och utmärkt korrigering av kromatisk aberration. ASC-beläggningar kombineras med den uppdaterade linsdesignen för att minimera spökbilder och överstrålning. Även med den extra optiken i dessa objektiv har Canon lyckats minska fokuseringsavståndet till 2,6m, vilket är mindre än halva avståndet gentemot andra 800 mm f/5,6-objektiv på marknaden.

Nyhet! Superteleobjektiv med fantastisk prestanda

Högpresterande USM autofokus

Canon RF 800 mm f/5,6L IS USM är utrustad med en snabbare och mer exakt autofokus som tar fördelen av den extra kraft som finns i den nya R-fattningen. Autofokus-algoritmen i objektivet är förbättrad för att ge dig en ännu tystare och mer exakt fokus. Objektivet är perfekt för dig som fotograferar extremt snabba händelser där resultatet måste bli skarpt.

Robust, professionell konstruktion

Canon RF 800 mm f/5,6L IS USM är byggt för att klara en rad utmanande fotograferingsscenarier, från höga temperaturer till våta eller dammiga miljöer. Den är utformad med en damm- och stänksäker tätning runt omkopplare och fokusringar för att förhindra att smuts eller vatten tränger in i linsen. För att förhindra att olja, vatten eller damm fastnar på framsidan av linsen appliceras en fluorbeläggning på frontelementet. Den har också en mycket reflekterande infraröd värmesköldbeläggning, vilket gör det möjligt för fotografer att fotografera under långa perioder, även i varma klimat. Denna vita beläggning erbjuder utmärkt UV-väderbeständighet och hjälper till att sänka temperaturen på linskroppen för att bibehålla optisk kvalitet. Med superb teknik och en avancerad optisk design erbjuder Canon RF 800 mm f/5,6L IS USM en kompromisslös prestanda under alla väderförhållanden för att säkerställa att fotografer kan fånga avlägsna motiv på längre avstånd än någonsin tidigare.

Levereras med

 • Canon RF 800 mm f/5,6L IS USM
 • Främre objektivlock (E-180E)
 • Bakre objektivlock (RF)
 • Drop-in skruvfilterhållare 52 (WIII)
 • Motljusskydd (ET-160 WIII)
 • Mjuk objektivväska (LS600)
 • Tripod fäste
 • Bruksanvisning
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn