Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

TS-E 17mm f/4L

Canon TS-E 17mm f/4L

Artikelnummer: 309213
  • Lutnings- och förskjutningsriktningen roteras oberoende av varandra
  • Raktecknande ultravidvinkelobjektiv
  • Ingår i Canons L-serie
23 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

TS-E 17mm f/4L
UV-filter 010 MRC 77mm
Polarisationsfilter cirkulärt 77mm
26 970 SEK
TS-E 17mm f/4L
Putsduk Photo Microklear Cloth
Bakre objektivlock E
24 128 SEK

Canon EF 17/4,0L TS-E

TS-E 17 mm f/4L är ett ultravidvinkelobjektiv med lutnings- och förskjutningsfunktion, som ger vidvinkelvyer för både APS-C- och fullformatssensorer. Tack vare Canons unika roteringssystem kan lutnings- och förskjutningsriktningen roteras oberoende av varandra. På så vis kan perspektiv och skärpedjup kontrolleras separat, vilket ökar objektivets flexibilitet.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.