Canon TS-E 17mm f/4L
Artikelnummer: 309213

Canon TS-E 17mm f/4L

TS-E 17mm f/4L

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Lutnings- och förskjutningsriktningen roteras oberoende av varandra
  • Raktecknande ultravidvinkelobjektiv
  • Ingår i Canons L-serie
30 090 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Canon EF 17/4,0L TS-E

TS-E 17 mm f/4L är ett ultravidvinkelobjektiv med lutnings- och förskjutningsfunktion, som ger vidvinkelvyer för både APS-C- och fullformatssensorer. Tack vare Canons unika roteringssystem kan lutnings- och förskjutningsriktningen roteras oberoende av varandra. På så vis kan perspektiv och skärpedjup kontrolleras separat, vilket ökar objektivets flexibilitet.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.