TS-E 24mm f/3,5L II

Canon TS-E 24mm f/3,5L II

Artikelnummer: 309214
  • Lås på lutnings- och förskjutningsmekanismerna
  • Utomordentlig upplösning ända ut i kanterna
  • Canons L-serie är konstruerade för krävande miljöer
20 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

TS-E 24mm f/3,5L II
UV-filter Pro Nano HUC 82mm
Putsduk Photo Microklear Cloth
21 978 SEK22 208 SEK
TS-E 24mm f/3,5L II
L-R1 kamerahuslock + bakre objektivlock till Canon EF
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano 82mm
22 161 SEK22 439 SEK

Canon EF 24/3,5L II TS-E

Utöka möjligheterna för fotografering med lutning och förskjutning. Tack vare Canons unika roteringssystem kan lutnings- och förskjutningsriktningarna i TS-E 24 mm f/3,5L II roteras oberoende av varandra. På så vis kan perspektiv och skärpedjup kontrolleras separat, vilket ökar objektivets flexibilitet avsevärt.

Med en brännvidd på 24 mm och upp till ±8,5° lutning, plus ±12 mm förskjutning samt ±90° rotering av både lutnings- och förskjutningsmekanismerna, ger TS-E 24 mm f/3,5L II exceptionell flexibilitet. TS-E 24 mm f/3,5L II inkluderar även lås på lutnings- och förskjutningsmekanismerna så att oönskade rörelser undviks.

För att ge låg förvrängning och utomordentlig upplösning ända ut i kanterna används en gjuten, asfärisk lins med hög precision. För att minimera kromatisk aberration (vanligt vid vidvinkelfotografering) används tre UD-linser. Detta gör objektivet perfekt för landskaps- och arkitekturfotografering.

Canons patenterade linsytskikt är utvecklat för digital fotografering, och hjälper till att undvika reflexer och slöjor orsakade av interna reflektioner, vilket ger dig klara och skarpa bilder.

Objektiven från Canons L-serie är konstruerade för att klara regelbunden användning i de mest krävande miljöerna. Väder- och dammfogar ger ökat skydd, och ett motljusskydd och en väska inkluderas i paketet.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.