Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Z filterkit Gradual ND filter kit (3 filter)

Cokin Z filterkit Gradual ND filter kit (3 filter)

Artikelnummer: 1039942
799 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Filterkit med 3 stycken GND-filter

Detta är ett kit med tre stycken GND-filter och används för att göra dem övre delen i bilden mörkare. Med Cokins Creative filterhållare och rätt anpassningsring (ingår ej) kan du montera ett, två eller alla tre filter för att uppnå önskad effekt.

Levereras med:

  • GND2 Hard - 1 steg
  • GND4 Hard - 2 steg
  • GND8 Hard - 3 steg
  • 3 st filterfodral

OBS! Anpassningsring och filterhållare ingår ej!

[TEXT1018544431]

[TEXT1020535591]

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.