Kampanj
Datacolor Spyder Checkr Video
Datacolor Spyder Checkr Video
Datacolor Spyder Checkr Video
Datacolor Spyder Checkr Video
Datacolor Spyder Checkr Video
Datacolor Spyder Checkr Video
Datacolor Spyder Checkr Video
Artikelnummer: 1061458

Datacolor Spyder Checkr Video

Allt-i-ett färgkarta för videokalibrering

Webblager
Förväntas i webblager 2023-12-13
Butikslager:
 • Färgmatcha dina videor
 • Portabel design
 • Kompatibel med DaVinci Resolve, Adobe Premiere och Final Cut Pro
1 790 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Spyder Checkr Video är allt-i-ett-färgkartan som du behöver för att optimera och harmonisera alla videoarbetsflöden. Spyder Checkr Video passar perfekt för dig som arbetar med video i ditt dagliga arbete och som vill ha ett snabbt och enkelt sätt att säkerställa färgnoggrannhet. Den passar lika bra för nybörjare som för professionella användare.

Fördelar

 • Bärbar storlek med slitstarkt skyddsfodral
 • Kompatibel med flera programvaror
 • Utvecklat för profesioenlla videografer

Datacolor Spyder Checkr Video


Spyder Checkr Video-marknaden inkluderar professionella videografer, hybridfotografer/videografer och innehållsskapare som använder video för sitt arbete. Idealisk för både användare som vill ha ett snabbt och enkelt sätt att säkerställa färgnoggrannhet i sina videor, såväl som för användare som är mer erfarna i att redigera video som kommer att uppskatta den omfattande färginformationen som Spyder Checkr Video ger. Kortet innehåller:

 • Färgmönsterkort ‒ Mål- och mönsterjustering klassad för Rec.709
 • Konventionellt färglappskort ‒ Målinriktning klassad för Rec.709
 • Gråskalakort - 3 stora staplar för vit, 50 % och svart, 22 stegs gråskala
 • Solid, neutralt grått kort för vitbalans
 • Fokusstjärna

Kontrollera färger i videor

Spyder Checkr Video är ett färgreferensdiagram för användning med videovektorskop, vågformsmonitorer och professionella videoredigeringsprogram som DaVinci Resolve®, Adobe Premiere® och Final Cut Pro®. Det säkerställer att du får korrekt videofärg och exponering. Spyder Checkr Video låter användare färgkalibrera en eller flera kamera- och linskombinationer för att hjälpa till att få färgen korrekt redan i början av fotograferingen.

Unikt färgmönster

Spyder Checkr Video-systemet inkluderar ett unikt färgmönsterkort som ger mer färginformation på ett ögonkast. När det ses med ett vektorskop genererar kortet ett mönster av nyanser på två mättnadsnivåer, så att du kan se hur alla färger fångas. Det lättförståeliga cirkulära mönstret som genereras ger en oöverträffad nivå av färginformation, direkt.

Ergonomisk design

Den unika ergonomiska designen hos Spyder Checkr Video-fodralet har utvecklats speciellt för att minska trötthet och förbättra hanteringen vid fotografering. Den ligger säkert i handen samtidigt som den hindrar dina fingrar från att kasta skuggor på korten, vilket minimerar applikationsfel.

Levereras med

 • Datacolor Spyder Checkr Video
 • 5 utbytbara kort – 4 i fodralet + ett patchkort i skyddsfodral
 • Vristband
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK