DataVideo KMU-200 4K Multi-Channel Switcher
DataVideo KMU-200 4K Multi-Channel Switcher
DataVideo KMU-200 4K Multi-Channel Switcher
Artikelnummer: 1050450

DataVideo KMU-200 4K Multi-Channel Switcher

4K-omkopplare för flerkanalig pekskärm

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Stöder 4K UHD-upplösning
  • Kan spela in i H.264-format på SD-kort
  • Stöder ljudbäddning för din video
59 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

4K-omkopplare för flerkanalig pekskärm

KMU-200 är en allt-i-ett-lösning för att producera full HD-virtuell flerkameravideo med en enda 4K-kamera. KMU-200 använder en stor pekskärm för användning med liknande gester som används på vilken surfplatta eller telefon som helst. Genom att nypa och svepa kontrollerar du upp till fyra utskärningar av en 4K-bild och som om bilderna kommer från fyra olika kameror. Använd hårdvarukontroll för att exakt placera utskärningarna som en vanlig PTZ-kamera. KMU-200 har en dubbel streamingkodare som gör det möjligt att gå live på alla kända streamingplattformar direkt från enheten. Spela in enkelt på SD-kort så kan du ta inspelningen direkt till din favoritredigeringssvit. Med KMU-200 kan du enkelt producera virtuella flerkameravideor utan hjälp.

Fördelar

  • Stöder 4K UHD-upplösning
  • Kan spela in i H.264-format på SD-kort
  • Stöder ljudbäddning för din video
  • Enkel kontroll av virtuella kameror

Stöder 4K UHD-upplösning

4K-kameror är allmänt tillgängliga och innehåll online kräver inte hela 4K-upplösningen för strömmat innehåll. En enda 4K-kamera kan användas för att få 4 utklipp eller intressanta regioner. KMU-200 är perfekt för intervjuapplikationer med små paneler eller mindre tillbedjan. Då social distansering blir vanligt minskar KMU-200 mängden kameror som behövs för att få din produktion direktuppspelad.

Enkel kontroll av virtuella kameror

Användare kan enkelt kontrollera videoklippskällorna med hjälp av pekskärmen och välkända gester som att klämma och svepa. Styrspaken, zoomreglaget och hårdvaruknapparna kan också användas alternativt.

Skapa din horisontella/vertikala videos

Gör din livestreaming professionell med bara sex knappar för att skapa fyra virtuella kamerafilmer och sex olika bilder. När du använder KMU-200 kan du växla mellan fyra olika virtuella kameror, full-shot och den extra HDMI-ingången. Det är väldigt enkelt att använda enheten på detta sätt. Växla enkelt mellan horisontellt och vertikalt läge / videoproduktionsläge. Vertikal videoproduktion är till förmån för dem som föredrar att titta på videorna i vertikalt läge. Du kan helt enkelt ändra detta läge genom att rotera skärmen. KMU-200 har möjlighet att producera vertikal video genom att trycka på en enda knapp, vilket effektivt konverterar hela enheten från 16: 9 till 9:16 produktion.

Kan spela in i H.264-format på SD-kort

Medan din show är live hjälper KMU-200 dig att streama och spela in samtidigt. Ge dig den fullständiga nyckelfärdiga lösningen. Det finss ytterligare HDMI-ingång med Loop Out. Den extra HDMI-ingången gör det möjligt att visa en extra kameravinkel eller ansluta en dators skärmutgång till KMU-200 för presentationsprogramvara. Med HDMI-utgången kan produktionsdirektörer ha direkt övervakning av presentationsingången. Alla HDMI-ingångar har inbyggda dragavlastningsstänger för att se till att inget lämnas åt slumpen under din produktion, genom att minska risken för att kablarna kopplas ur.

Stöder ljudbäddning för din video

Fyra kanals inbäddad ljudmixer med RCA- och XLR-ingångar och ger dig även ljudvolymjustering. Vertikal och dubbel strömmande till två olika plattformar och sömlöst kompatibel med dvCloud. Direktuppspelning av video direkt från KMU-200 är enklare än någonsin. Anslut bara KMU-200 till ditt lokala nätverk, anslut din dator till samma nätverk och konfigurera streamingkodaren. Därefter kan du helt enkelt börja strömma genom att trycka på strömknappen. Den inbyggda strömkodaren minskar anmärkningsvärt behovet av olika procedurer och utrustning. Få ut mesta möjliga av din strömningshårdvara med DVCloud. KMU-200 är sömlöst kompatibel med Datavideos DVCloud-tjänst. Denna prenumerationstjänst ger dig möjlighet att skicka din ström till flera destinationer samtidigt utan att behöva ha flera hårdvarukodare. Du kan också spela in din produktion på DVCloud-plattformen i h.264-format. Efter inspelningen kan du direkt använda den här inspelningen för att ladda upp den till din favoritplattform.

Direkt SRT-streaming till dvCloud förhindrar hickups och fördröjningar i din ström, särskilt när du använder långsamma eller opålitliga internetanslutningar eller när du strömmar stora avstånd (till exempel till andra sidan världen). Även om din destination inte stöder SRT kan du fortfarande strömma SRT till dvCloud och gå till destinationen i RTMP.

Levereras med

  • 1 x KMU-200 huvudenhet
  • 1 x AD-omkopplare DC 12V med nätkabel
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn