DataVideo TP-900
DataVideo TP-900
DataVideo TP-900
DataVideo TP-900
DataVideo TP-900
Artikelnummer: 1059998

DataVideo TP-900

Teleprompter som används med PTZ-kamera

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Designad för PTZ-kameror
  • 15" LCD-skärm + Prompter Plus
  • 25" 70/30 beambreaker glas
22 490 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Passande tillbehör

PTZ Prompter som stöder nästan alla PTZ-kameror. Genom att montera PTZ:n upp och ner tar den bort funktionsbegränsningarna för en PTZ-kamera i en prompter, PTZ:n har större rörelse i de bilder den kan uppnå. Kan monteras på lättviktsstativ eller belysningsstativ. Inbyggd 15,3" LCD-skärm med DV Prompter Plus för komplett PTZ-teleprompterlösning.

Fördelar

  • Designad för PTZ-kameror
  • 15" LCD-skärm + Prompter Plus
  • 25" 70/30 beambreaker glas
  • Stativplatta, Monteringsskena för kamera
  • USB-mus, D-Tap & Ethernet-kablar
  • HDMI I/O, PPT och Keynote-stöd
  • Ethernet-kontroll och kaskadförlängning

Universell passform

TP-900s unika kameramonteringssystem tillåter både horisontell och vertikal justering och stöder de flesta PTZ-kameror på marknaden.

Unik och innovativ design, lämplig för alla PTZ-kameror

Under livevideoproduktion med en PTZ-kamera kan du även använda en professionell teleprompter, och TP-900 PTZ-kamera Teleprompter är ett bra val. TP-900 kan ställas upp på ett kamerastativ och placeras var som helst, vilket gör din livevideoproduktion extremt professionell och enkel.

Lämplig med alla PTZ-kamerastorlekar

Den genomtänkta och professionella designen gör att teleprompterhuvan kan anpassas till storleken. Alla PTZ-kamerastorlekar är lämpliga för TP-900 PTZ-kamera Teleprompter.

Inbyggd Teleprompter-applikation

TP-900 har en ljusstark 15" 4:3 LCD-skärm med den kraftfulla dvPrompter Plus-applikationen inbyggd, det finns inget behov av att köra programvara på en bärbar dator.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK