Externa hårddiskar

Köp extern hårddisk hos oss på SP. Här hittar du ett brett utbud av lagringsenheter från populära varumärken som LaCie, Samsung och SanDisk med olika storlekar och kapaciteter. Med en extern hårddisk blir det dessutom enkelt att ta den med dig och flytta dina filer mellan olika datorer. Vi har både snabba SSD-diskar, damm- och vattentåliga hårddiskar och pålitliga RAID-diskar för professionell lagring och backup. Köp extern hårddisk direkt online med snabb leverans eller besök oss i butik.

91 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Hårddiskar & Lagring
Varumärken
Minnesstorlek
SSD
Gränssnitt
Färg
Strömförsörjning
Garanti
Längd
Höjd
Bredd
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.