SSD

Behöver du en snabb hårddisk till din dator? Då ska du kolla på en SSD-hårddisk. SSD står för Solid State Drive och är uppbyggd på samma sätt som ett USB-minne, utan några lösa delar, vilket innebär att de är tåligare mot stötar och skakningar jämfört med en traditionell hårddisk. Den största fördelen med SSD-enheter är ändå deras skriv- och läshastighet som är betydligt snabbare. Vi har både interna och externa SSD-hårddiskar från kända varumärken som LaCie, Samsung och SanDisk. Köp SSD-lagring i våra butiker eller direkt online.

16 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Hårddiskar & Lagring
Varumärken
Minnesstorlek
SSD
Gränssnitt
Strömförsörjning
Garanti
Längd
Höjd
Bredd
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.